Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie na vizovickém festivalu: Když se dívka probudila, ležel vedle ní mrtvý přítel

Festival ve Vizovicích Masters of Rock je již tradiční hudební akcí: letošní ročník však poznamenala tragédie ve stanovém městečku
Festival ve Vizovicích Masters of Rock je již tradiční hudební akcí: letošní ročník však poznamenala tragédie ve stanovém městečku  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: sč, ČTK - 
13. července 2012
20:02

Hudební festival Masters of Rock ve Vizovicích si vybral svou oběť. Ve stanu byl nalezen mladý muž (†26) v bezvědomí. Lékaři mu již nedokázali pomoci.

Hodně opilý si šel mladík s přítelkyní v noci lehnout do stanu. Ráno se ale vzbudila jen dívka, její přítel nejevil známky života.

Mladíka z Frýdeckomístecka se nejprve snažili oživit zdravotníci z festivalu, později je vystřídali profesionální záchranáři. Bohužel ani oni nebyli úspěšní.

Podle policejní mluvčí Jany Macalíkové lze cizí zavinění vyloučit. "Vypadá to na srdeční zástavu," řekla. Přesnou příčinu úmrtí ale odhalí až nařízená pitva.

londynskypes ( 14. července 2012 14:08 )

MARIII

bersimalinecka ( 14. července 2012 05:24 )

jo, jo kdyby se tam jen chlastalo už se nedovíme co mu mimo chlastu ještě v krvi našli

marie60 ( 14. července 2012 05:19 )

nerozčilujte se.Však my si do slovákov taky rádi rýpnem.Však víme, že to na Slovensku taky nemají tak růžovoučké. Mám však ty slovačiska ráda.

kacota ( 14. července 2012 01:47 )

hele..ale mi vás mylujeme

dusimir ( 14. července 2012 00:27 )

dete do pr... zvlast ty slovaci neco se vam nelibi v cechach?? tak tahni na slovensko mi vas tu nepotrebujeme!!! I LOVE BEER a co je vam do toho kdyz se vam to nelibi tak zustante doma ... tyto debily miluju... mikdo vas tu nechce tak tahnete domu tam mate akorat ho... a vyserte se na cechy!!!

Zobrazit celou diskusi