Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Rudolfa (†28) zabil vlak, jeho bratr (†26) ho druhý den zapil k smrti!

Rudolfa zabil vlak, o den později zemřel také jeho bratr, který jeho smrt neunesl
Rudolfa zabil vlak, o den později zemřel také jeho bratr, který jeho smrt neunesl  (Autor: Jiří Krušina)
Autor: sč, šim, kru - 
16. července 2012
12:33

Obrovskou tragedii prožívá rodina v Dobraticích na Frýdecko-Místecku. V průběhu 24 hodin přišla tragicky o dva syny (26, 28). Rudolfa ve čtvrtek zabil vlak. Jeho bratr to neunesl a druhý den se opil tak, že to jeho tělo nevydrželo. Zemřel jen pár hodin po něm...

Šestadvacetiletý mladík vyrazil s přítelkyní a kamarády na festival Masters of Rock do Vizovic na Zlínsku. V pátek ho ale stihla strašná zpráva. Dověděl se, že ve čtvrtek navečer zemřel pod koly vlaku jeho starší bratr Rudolf (†28).

Aby se z šoku trochu vzpamatoval, posilnil se alkoholem. Podle výpovědí svědků to ale přehnal. Kamarádi ho i s přítelkyní odvedli do stanu, aby se tam prospali. Když se dívka vzbudila, našla vedle sebe Vladimíra bez známek života.

Záchranáři ho ani přes veškerou snahu již nedokázali přivést k životu. Lékař na místě nedokázal určit příčinu smrti. Dle všeho zemřel na selhání srdce.

„Několik svědků nám potvrdilo, že jakmile uslyšel zprávu o smrti bratra, začal pít. Kamarádi ho i s přítelkyní pak odvedli do stanu, by se prospali. Když se žena odpoledne probudila, její přítel byl mrtvý,“ uvedla mluvčí policie Jana Macalíková. „Pravděpodobně zemřel na srdeční selhání. Jak tomu napomohl alkohol, to musí říci pitva,“ dodala.

Starší bratr mladého muže byl ve čtvrtek nalezen mrtvý v kolejišti. Proslýchá se, že spáchal sebevraždu z nešťastné lásky.

Maminka obou mladíků se z dvojnásobné ztráty svých synů psychicky zhroutila.

 

 

danamarie ( 17. července 2012 06:27 )

Je úplně jedno,jak k tomu došlo,je to hrůza pro matku....

zelena.karkulka ( 16. července 2012 21:49 )

ještě půjdou na pohřeb,to se neboj

zelena.karkulka ( 16. července 2012 21:48 )

147963 ( 16. července 2012 18:25 )

mumla: naprostý souhlas, měl jet za mámou, chudák máma

mumla ( 16. července 2012 16:18 )

 Kdyby se radši po tý šílený zprávě sbalil a okamžitě vyrazil podpořit mámu, mohla mít aspoň jednoho syna. Nechápu, že měl vůbec chuť na tom fesťáku dál zůstávat.

Zobrazit celou diskusi