Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bývalý ministr Vladimír Dlouhý: Budu kandidovat na prezidenta

Vladimír dlouhý je dalším uchazečem o prezidentské křeslo
 (Autor: ČTK)
Autor: INT, Zuzana Rathouská - 
22. června 2012
17:11

Někdejší ministr průmyslu a obchodu chystá oficiálně oznámit svou kandidaturu na prezidenta. Ambice nejoblíbenějšího politika 90. let můžou s pořadím aspirantů na vládnoucí křeslo pěkně zamíchat.

Už v květnovém rozhovoru s MF DNES Dlouhý možnost kandidatury připouštěl. Dnes už jeho prezidentský volební tým shání potřebných 50 000 hlasů.

Na post ministra kandidoval za pravicovou stranu ODA. Koncem své politické kariéry se netajil tím, že má názorově blízko k ODS. Právě od voličů s pravicovým smýšlením by mohl Vladimír Dlouhý získat nejvíce hlasů.

Dlouhý, který od roku 1997 pracuje jako ekonomický poradce, se hlásí k Nečasovým reformám. Nesouhlasí ovšem s ráznou politikou škrtů. Dále propaguje tvrdší a dalekosáhlejší boj s korupcí.

 

 



joudajoudovy ( 26. června 2012 10:29 )

Tak jsem se dnes dozvedel, ze tato postkomunisticka zlodejska kreatura ma nejvetsi balik na prezidenskou kampan. Neni se treba ptat, kde chechtaky splasil? Klausovic klika cini rychle, aby se dobre zahackovala a mohla dalsich 20.let lidi okradat. Lidi, od Dlouheho pryc a kdo ho zvoli, podepise konecny ortel nad nami. Ve stredoveku si mor a cholera nevybirala, kolila vsechny, chude i bohate. At Parou-back-a vubec nemusim, ale klidne bych volil Martany. Nooo, ale opet tu hrozi dalsi a stale opakovane nebezpeci, ze se do zelenych kabatku prevlecou ti stali zlodeji a korupcnici.Jedine vychodisko vidim v ustanoveni 5.odboje, aby jsme mohli bojovat za cest Ceskeho naroda a za pani smrtku vzit pravo do ruky.Ano, Necas a jemu podobni budou kricet, ze jsme teroristi, ale to rvali i fasouni a dnes ony hrdiny chvali a symbolicky jim placaji po ramenou. Driv se rvalo, komunisti vsech zemi spojte se, kupredu leva apod. Co nam z toho zustalo, banda komunistu a svazaku, prevlecenych do barevnych dresu, rvajici kupredu prava a ber vse , co ti prijde do cesty. fuj hnuj....

husqarnowicz ( 23. června 2012 23:18 )

Kde se v něm a jemu podobných bere ta drzost?? Nerozumím, nechápu..tenhle svět a tahle země snad opravdu nejsou pro mně.

anka ( 23. června 2012 22:09 )

neni...jinak s vami souhlasim....neni z ceho vybirat...Ja bych chtela za prezidenta cloveka vzdelaneho, moralne cisteho - ktery by delal jen to nejlepsi pro nasi malou krasnou zemi...

honza51 ( 23. června 2012 17:35 )

Další "sebevědomé pako" . Něco jako Přemysl Sobotka , anebo třebas paní Němcová , která potřebuje rohlíky v obchodě brát a né kupovat a která musí svému synáčkovi poskytnou poslaneckou limuzínu A je jedno, že odstoupila, nehoráznost je, že o tom "byť i jenom 1 minutu" uvažovala . To je teda výkvět, jen co je pravda.

majojo ( 23. června 2012 14:14 )

Hele - a není to jedno? Z čeho vybírat?

Zobrazit celou diskusi