Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pivní pupek? Ve skutečnosti 22kilový nádor!

V Jeffově břiše rostl 22kilový nádor. Na snímku vpravu je po operaci
V Jeffově břiše rostl 22kilový nádor. Na snímku vpravu je po operaci  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, ljš - 
19. června 2012
09:53

Kamarádi si nepřestávali z Jeffa (53) dělat legraci, přestože si totiž dal sklenici zlatého moku jen občas a držel všemožné diety, pořád vypadal jako typický pivař - ne a ne se břicha zbavit. Pak se ale ukázalo, že v něm nosí obrovský nádor.

"Držel jsem diety, ale hubnul jsem všude, jen ne v oblasti břicha," vzpomíná Jeff. Začal tak nosit volná trička, aby ho ukryl před kamarády, kteří si z něj dělali legraci.

Že má pořádný zdravotní problém, bylo odhaleno až díky jeho starostlivé manželce Ann, která ho donutila jít ke specialistovi. Jeff se začal cítit velmi vyčerpaný a špatně se mu dýchalo. Nádor už totiž začal tlačit na plíce.

Lékaři potom hned při prvním vyšetření objevili obrovský tumor. "Celý střed mého břicha byl jeden velký nádor. Zlikvadoval moji levou ledvinu a seděl na slinivce. Na řadě mohl být, kterýkoli další orgán," vzpomíná Jeff.

Tumor mu nakonec úspěšně odstranili lékaři v londýnské královské nemocnici naštěstí včas, bez poškození dalších orgánů. "Je šokující vidět, jak se vám manžel najednou zmenší před očima," popsala Ann Jeffovu proměnu.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi