Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Před zraky svých šesti dětí uřízl manželce hlavu

V Berlíně došlo k brutální vraždě: Šílenec zabil svou manželku Semu (vlevo) přímo před zraky svých šesti dětí
V Berlíně došlo k brutální vraždě: Šílenec zabil svou manželku Semu (vlevo) přímo před zraky svých šesti dětí  (Autor: INT, Reprofoto Bild.de, Youtube)
Autor: Jaroslav Šimáček, INT - 
5. června 2012
21:46

K děsivé vraždě došlo k německém Berlíně. Policie zadržela tureckého přistěhovalce, který brutálně zabil svou manželku - a před zraky svých šesti malých dětí jí uřízl hlavu!

"Alláh je velký," křičel Orhan Sircasi (32) s nožem v ruce. Ve druhé měl šílenec za chvíli hlavu své manželky. Rozhodl se totiž k brutální vraždě - a svou družku zabil a rozřezal před očima svých šesti dětí!

K tragédii došlo na střešní terase bytovky v berlínské dělnické čtvrti Kreuzberg. Došlo k hádce, domácímu násilí a manželka Sema (†30) zůstala nehnutě ležet na zemi. Orhan se vydal do kuchyně pro nože a dokonal dílo zkázy. Hodil pak manželčinu hlavu ze střechy, jak pro Bild popsal jeden ze zděšených sousedů. 

Podle všeho hrála v rodinných problémech svou roli i nevěra - Orhan měl údajně nemanželský vztah s jinou ženou íránského původu a když od něj chtěla Sema odejít, vybuchl. Objevily se přitom také spekulace, že zavražděná manželka byla posedmé těhotná...

Sousedé na konflikt upozornili policii v pondělních ranních hodinách. Slyšeli výkřiky, věděli, že se stalo něco hrozného. "Nemohu dostat ten zvuk z hlavy," sdělil médiím jeden z nich. Zasahující jednotka pak vraha, který měl již dříve oplétačky s policií kvůli dopravním přestupkům, ale i svému agresivnímu chování, zpacifikovala a děti (ve věku 1 rok až 10 let) předala na psychiatrické pozorování.

arcaben ( 6. června 2012 15:35 )

neferteri:????Jedno násilí odsuzeješ,že ho sem Blesk pleskne,ale vzápětí dychtíš po jiných násilnostech a srdcervoucích článcích!!Co doktor,dobrý???!!

analog ( 6. června 2012 15:16 )

A ty jsi jasnej debil-holavagina-a nemas poneti!Nicemu nerozumis.Vzdyt ty ani nerozeznas Turka od Araba.Ten magor co urizl sve zene hlavu byl Turek!Precti si ten clanek jeste jednou.A neurazej Araby!

aanitaa ( 6. června 2012 13:12 )

Hruza jsem zvedava , kdy musl. zaplavej Cechy .

nefertari ( 6. června 2012 10:59 )

Blesku, ani netušíš, jak moc mě už se..š!! Chápu, že sem musíš zavěšovat tyhle rádoby senzační novinky, ale mě to drásá nervy, nemůžu pak z toho spát a nejhorší na tom je, že se dozvíme co se stalo, ale nedozvíme se, jaké pokračování to má! Třeba když zfetovaná matka vydloubne v Mexiku chlapčkovi oči, co kdyby se "investigativní" Blesk taky pokusil vypátrat, co s tím chlapečkem bude dál? Kdo se o něj postará? Jestli neskončí v 5-ti letech a slepej někde na ulici? Nebo co bude s těmito dětmi bez mámy a s dementním otcem v kriminále??? To je to co mě opravdu zajímá!!!

587587 ( 6. června 2012 10:06 )

Úžasná logika! Tak on se kurví a když se to manželce nelíbí, tak jí multikulturní obohacovač uřízne hlavu ... Bůh chraň Evropu a to říkám i jako ateista.

Zobrazit celou diskusi