Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka (†14) zemřela při kempování: Otrávila se oxidem uhelnatým!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, Monika Plachá - 
8. května 2012
18:00

Čtrnáctiletá dívka zemřela při kempování s rodiči poté, co se rodina rozhodla grilovat ve stanu. Blízcí je našli v neděli ráno v bezvědomí. Dívka byla na místě prohlášena za mrtvou. Rodiče a její bratr byli převezeni do nemocnice.

Tragická událost se stala v kempu Bucknell (Anglie), kam rodina vyrazila na prodloužený víkend. Když se ochladilo, dostali nešťastný nápad, který stál jejich dcerku život. Rozhodli se grilovat ve stanu. Následky si ale neuvědomovali.

Ráno je totiž jejich blízcí našli v bezvědomí. Rodina se otrávila oxidem uhelnatým. Záchranářům se čtrnáctiletou dívku nepodařilo zachránit a její bratr byl převezen do nemocnice vrtulníkem. "Posádka dorazila do kempu a okamžitě se snažila dívce pomoct, ta měla zástavu srdce. I přes jejich snahu se nedalo nic dělat. Dívka byla na místě prohlášena za mrtvou," řekl mluvčí záchranářů.

Rodiče byli převezeni do stejné nemocnice jako jejich syn, teď čekají na verdikt lékařů. Zatím mají podezření na otravu oxidem uhelnatým, chlapec je ve vážném zdravotním stavu.

 


mortis69 ( 9. května 2012 08:00 )

Podle toho,jak píšeš i v jinejch diskusích,musíš bejt nalitej 25 hodin denně figuro

mortis69 ( 9. května 2012 07:56 )

Tako to kecáš.V iglů může být maximálně otevřený oheń a ne glril.Oxid uhličitý z doutnání se drží při zemi a tak už by Ti krásnej eskynák nemohl přivést na noc šerednou eskymačku

zaviracispendlik ( 8. května 2012 20:53 )

prej češi vedou v alkoholismu, ale co jsem četla, tak hlavně britky si rady cucnou. Tak jak je to s tou anketou???????

drakoska11 ( 8. května 2012 20:15 )

Máš pravdu.

zaviracispendlik ( 8. května 2012 19:41 )

měl bys klidnou smrt

Zobrazit celou diskusi