Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zvrhlík vlákal bratry do bytu s nabídkou práce a znásilnil je!

Zvrhlík vylákal mladíky do svého bytu pod příslibem pracovního pohovoru a tam je znásilnil (ilustrační foto)
Zvrhlík vylákal mladíky do svého bytu pod příslibem pracovního pohovoru a tam je znásilnil (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Jaroslav Šimáček, ČTK - 
3. května 2012
19:41

Policie zadržela zvrhlíka, který do bytu v pražských Strašnicích vylákal pod záminkou pracovního pohovoru minimálně dva mladé muže, shodou okolností bratry, a oba nutil k různým sexuálním praktikám. 

Ke konci března vyrazil ucházet se o práci, když však za ním zaklaply domovní dveře, byl mladík (24) v pasti. Pod pohrůžkou násilí byl donucen k sexuálním praktikám, které si jeho trýznitel dokonce nafotil.

"Celý příběh se odehrál v pražských Strašnicích, kam přišel mladík na smluvenou schůzku do jednoho z bytů se zájmem o pracovní příležitost, která se týkala sjednávání úvěrů a půjček. Po zavření dveří od bytu se ale začaly dít věci, na které žadatel o práci dlouho nezapomene," sdělil policejní mluvčí Jan Daněk a vyjmenoval omezování osobní svobody, sexuální nátlak a znásilnění.

Mladíkovi se však nakonec podařilo zvrhlíkovi utéct a doma se s otřesnou zkušeností svěřil svému bratrovi. "K neuvěření bylo jeho následné zjištění, že bratr má úplně tu samou zkušenost se stejným průběhem, místem i pachatelem ze srpna loňského roku. Leč oproti svému bratrovi se s hrůzným příběhem nikomu nesvěřil a ani ho neoznámil na Policii České republiky," objasnil mluvčí Daněk další podrobnosti případu.

Od prvního ze znásilněných bratrů to byla určitě chyba a nerozvážnost, protože slovensky hovořící sexuální násilník (29) ve svých aktivitách neustal. A do jeho spárů se dostal i druhý bratr. Nyní ho však podezřelého policisté po nahlášení trestné činnosti odhalili a dopadli. Hrozí mu desetileté vězení.

"Obracíme se na veřejnost s žádostí o spolupráci, protože kriminalisté mají podezření, že poškozených může být více. V případě, že jste se stali také obětí tohoto zvrhlíka, neváhejte se obrátit na linku 158," dodal policejní mluvčí.

prefikana ( 3. května 2012 23:20 )

co ty mas stale proti moravakum?

odol ( 3. května 2012 23:19 )

zelena.karkulka ( 3. května 2012 23:02 )

 to je teda kravina,to si jako nechali líbit?Kdo ví co tam šli dělat a ten vořech jim pak nezaplatil

Zobrazit celou diskusi