Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ubitý slovenský kickboxer (†33): Byl podezřelý z napadení policistů

Autor: INT, oj - 
30. dubna 2012
14:58

Otázka proč musel zemřel vicemistr světa v kickboxu Slovák Ladislav Tóth (†33) stále není zodpovězená. Trénovaný vrcholový bojovník se neubránil přesile zbabělých útočníků.

Ladislav Tóth měl pohřeb už před dvěma týdny. Pořád jsou ale známé jen útržky z osudné noci ze soboty na neděli před Velikonocemi. K smrti ubitý sportovec se podle výpovědí svědků prát nechtěl. Byl si vědom toho, že má hodně upito. Hlavně si však dával pozor kvůli dřívějšímu podezření z útoku na policisty.

Trojice obviněných pachatelů ho ale přesto napadla. I takové přesile by se měl kickboxer s jeho zkušenostmi ubránit. Zaútočili na něj ale zřejmě hodně zákeřně. Přestože pitevní zprávu policie nezveřejnila, několik informací z ní uniklo. Tóth měl na hlavě ránu od neznámého tupého předmětu.

Novému Času se dále podařilo zjistit, že kickboxer přezdívaný Doky byl na diskotéce hodně opilý. „S nikým se nechtěl prát. Bavil se, pil pivo,“ vypověděl organizátor vesnické zábavy Gabriel Drozda. V krvi měl více než jedno promile alkoholu.

Jeho tělo našli za více než 24 hodin na Velikonoční pondělí. Bylo odhozené v příkopu nedaleko slovenské obce, v které se diskotéka konala.
Nikomu není jasné co se mezi tím dělo. Vyšetřovatelé proto pracují i s verzí, že těžce zraněného Tótha chytili. Když jim o několik hodin déle zemřel, pokusili se těla zbavit.

„Vyšetřování probíhá, ale mně žádné podrobnosti zatím nesdělili. Vím jen to, že do bratra se navážel právě nejstarší z obviněných útočníků, který si chtěl bouchnout do kickboxera,“ říká Dokyho bratr Štefan (36), který si stále vyčítá, že mu nedokázal pomoct. „Laco si nemohl dovolit, někoho uhodit. Byl už ve funkci reprezentačního trenéra a nezničil by si přece kariéru kvůli nějakým hlupákům,“ dodal Štefan.

hofihofi ( 1. května 2012 05:14 )

Mnooooo, kdyz ono to bylo trosku jinak jak navic drive psal i Blesk a dalsi tisk a nakonec to provalil i jeden mistni. On ten velky mistr a znacne naduty slovoman Toth se tam ozral, vyzadoval klaneni se jeho slave, chodil se fotit s holkama ven a predvadel jim ukazky ze zapasu a udery, jak se frajirek pere, obtezoval tam a otravoval celou spolecnost a doslova sr----ral vsechny nadutosti, tak mu to vykreslili, kdyz toho nechtel nechat a prehnali to. Rekl si o to. Tohle je znama vec u tehle lidi. Par takovych vyslouzilych magoru jsme meli v podniku jejich slava davno pohasla, ale oni se stale dozadovali obdivu, kazdej je mel za dem-enty. Takze ono to je jinak nez se pise, jojo pozlatko.

odol ( 30. dubna 2012 18:57 )

Mám pocit,že by to bolo urážkou ču-ráka,nazvať tento ,,pytel h...n,, tak pekne.

odol ( 30. dubna 2012 15:50 )

Uz s obrazku je vidiet,ze to bol absolutny IQ-vac,slusny clovek a nie vychodniarske ho.vado,presvedcene o svojej pravde.No aj napriek tymto jeho kladnym vlastnostiam mu urobili vnutrolebecne vysetrenie,ktore dopadlo tak ako dopadlo/prevodovkou s TOJOTY/.

Zobrazit celou diskusi