Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Organizátor diskotéky: Kickboxera jsme křísili vodou, pak zmizel

Organizátor diskotéky promluvil o smrti kickboxera
Organizátor diskotéky promluvil o smrti kickboxera  (Autor: Foto Nový Čas)
Autor: Čas.sk, ljš - 
13. dubna 2012
20:59

Chovali se jako šílení, viděli, že je kickboxer Ladislav Tóth (†33) opilý a chtěli využít šance ho přemoci. Tak popisuje vražedný útok tří bezcitných bitkařů, organizátor diskotéky, na které k vraždě došlo.

Gabriel Drozda (40) tvrdí, že na sportovce, kterému všichni říkali Doky, nejvíc útočil nejstarší z obviněných Ján Č. Zbitého kickboxera pak organizátoři polévali vodou a utírali od krve, ten pak ale záhadně zmizel.

Podle Drozda probíhala zábava bez problémů až do čtvrté hodiny ranní. "Nikdo se do nikoho nenavážel. Jen nejstarší ze tří bitkařů Jano. Nebyl to můj spolupořadatel, ale řadový účastník diskotéky. Možná si na vyhazovače jenom hrál," tvrdí organizátor. Ján neustále Ladislava provokoval, ten byl ale v klidu.

"Laco se mu prostě nazamlouval a s ostatními ho zkopali jen proto, že si chtěli bouchnout do kickboxera," řekl Drozda serveru Čas.sk.

"Ten útok byl doslova brutální. Předčasně jsem ukončil diskotéku a bránil jsem ho. Ležel na zemi, okolo tlupa lidí. Útočníkům jsem vynadal, ale potom ho vytáhli ven a znovu ho zbili. Volali jsme i policisty, ale ti přijeli až v šest ráno," vzpomíná Drozda.

"Po té nakládačce jsme ho polévali vodou. Umyli jsme ho od krve, a když se probral a začal komunikovat, šel jsem uklidit aparaturu. Pak už jsem ho neviděl. Několik z nás ho hledalo celou neděli, ale našli jsme ho až v pondělímrtvého u cesty," řekl.

quonex ( 14. dubna 2012 05:48 )

A co nabízíte jako alternativu? Chlast za polovic, vlak zdarma, nebo dalšího hňupa jako je Bárta aby měl Blesk o čem psát?

alisy ( 14. dubna 2012 04:20 )

Ještě když už píšeš o tom vzdělání, ,,čmoude´´, v českém jazyce se normálně vyučuje a učí užívat písmo s diakritikou(háčky, čárky - ,,čmoude´´). Ale na romo.zvláštní to asi jedou v light formě, diakritika je nadbytkem a ,,čmoudy´´ jen plete, že?;-)

alisy ( 14. dubna 2012 04:15 )

Ano, nevím proč ale nějak typuji, že se vzděláním, hmot. příjmy a statky na tom jsem o pořádný ,,čmoud´´ lépe než ty .... čmoude přičmoudlej (z českýho paneláku) ...

zden ( 13. dubna 2012 21:50 )

takové debilní ksindly by mněli ihned utratit

palko1961 ( 13. dubna 2012 21:49 )

At ty ku@vy morgosske co nejdrive zdechnou. Jejich tela pak hodit prasatum, aspon by znich byl nejaky uzitek!

Zobrazit celou diskusi