Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Brněnský primátor přejel ženě nohu: Pokutu dostala ona!

Brněnský primátor Roman Onderka dnes při prakování nacouval do ženy.
Brněnský primátor Roman Onderka dnes při prakování nacouval do ženy.  (Autor: Foto Blesk – Gabriela Peringerová, profi media.cz)
Autor: ČTK, lm - 
28. dubna 2012
17:54

Brněnský primátor Roman Onderka v sobotu nacouval autem do svatebčanky, která mu vstoupila do cesty, když vyjížděl z parkoviště. Policie usoudila, že chyba byla na její straně a dala jí pokutu. S lehkým zraněním byla šedesátiletá žena převezena do nemocnice.

Mluvčí brněnské policie Pavel Šváb řekl, že nehodu zavinila ona a proto dostala pokutu. Dechová zkouška ukázala, že primátor před jízdou nepil.

Podle Švába Onderka couval, žena, která fotografovala svatbu, vstoupila do vozovky a narazila zády do boku jeho auta. Poté upadla a způsobila si lehké zranění. Vinu na kolizi podle Švába přiznala.

 

O nehodě dnes již dříve informoval server Lidovky.cz. Podle něj se havárie stala, když Onderka vyjížděl z parkovacího místa u radnice. Zraněnou matku nevěsty odvezli do nemocnice, uvedl web. Malá dopravní nehoda u Nové radnice se podle něj stala v poledne. "Ano, mohu potvrdit, že jsem nehodu měl, nic jsem nenadýchal, ale pro další odpovědi se obraťte na brněnskou policii," cituje primátora server.

Podle svědků primátor se svou Alfou Romeo do hloučku svatebčanů nacouval, když se snažil vyjet ze svého radničního parkovacího místa, uvedly Lidovky.cz. Primátor byl podle účastníků svatby z celé události velmi nešťastný, všem se neustále omlouval, napsaly.

kuna ( 29. dubna 2012 20:53 )

Ten nadpis clanku neni ironie ale ma brknout vsechny ty kterym nedochazi objektivita situace.

kuna ( 29. dubna 2012 20:48 )

To se mi libi a konecne se ferove dokazou obe strany domluvit .

janejaneja ( 29. dubna 2012 15:29 )

"Brněnský primátor přejel ženě nohu : Pokutu dostala ona!" A tak je to tady se vším !! Je toto normální ???

lo2f ( 29. dubna 2012 10:55 )

nenacouval, ona mu tam vběhla. tvrdí to on, tvrdí to ona

hofihofi ( 29. dubna 2012 05:57 )

To uz psal Švnadrlik v knizce Namornik a vesela vdova, jak na soutezi kulturistu jedna baba omdlela a druha ji v afektu rozslapla brejle.

Zobrazit celou diskusi