Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Holčička (4) spadla do vařící polévky: Zasahoval vrtulník

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
25. dubna 2012
19:08

Obrovský strach prožívají rodiče čtyřleté holčičky, která si při zabijačce v Lysé na Labem sedla do hrnce s vařící se polévkou.

Záchranáři na místo dorazili krátce po sedmnácté hodině. Pro vážně zraněnou holčičku ale museli zavolat vrtulník, který ji transportoval na popáleninové centrum Vinohradské nemocnice.

Podle serveru tn.cz za sebou dítě tahalo hračku a couvalo, bohužel si ale nevšimlo hrnce s vroucí polévkou a spadlo do něj. Holčička má popáleniny druhého a prvního stupně.

e.44 ( 27. dubna 2012 10:55 )

djaba ( 25. dubna 2012 22:22 )

U zabíječky až zas tolik rukou není potřeba ,s přehledem jsem zpracoval prase za šest hodin s jedním pomocníkem.Tak malé dítě tam skutečně nemá co dělat bez neustálého dozoru ,zejména když se všechno vaří .

hiawatha ( 25. dubna 2012 20:19 )

To to dite maji zavrit do chlivku po tom pasikovi, nebo co? Spis nemeli davat tu polivku na zem. U zabijacky je vzdycky srumec. A nestesti je hned. Stejna vec se stala memu bratranci, malem umrel. Popaleniny na 40% tela. Nastesti to dulezite zustalo funkcni a tak ma 2 dnes uz dospele deti. Snad to ta mala prezije a da se do poradku. I kdyz popaleniny u holky, hmmm. Chudak devcatko. Mama s tim svedomim bude muset zit az do konce.

miriam ( 25. dubna 2012 19:39 )

máš pravdu, matky obvykle couvají s hrncem vařící polévky, to je daleko logičtější

Zobrazit celou diskusi