Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Domek popálené Natálky je v exekuci. Na bydlení se skládalo celé Česko

Autor: Jiří Krušina - 
13. března 2012
18:21

O střechu nad hlavou může přijít popálená Natálka Kudriková (4) z Vítkova. Po brutálním žhářském útoku před 3 lety se přestěhovala s rodiči do domku v nedalekém Budišově. Ten je dle výpisu katastru nemovitostí v exekuci.

Celá republika se skládala na nový život malé Natálky, která utrpěla těžké popáleniny po žhářském útoku skupiny neonacistů. Komfort malé dívenky i její rodiny je ale v ohrožení, protože na domek, kde žije se svojí matkou Annou Sivákovou, byla uvalena exekuce.

„Od doby, co jsme se sem přistěhovali, tak máme všechny platby v pořádku. Je možné, že se jedná o nějaký starý dluh z dřívějška. Ale při tom útoku nám všechny dokumenty shořely,“ řekla Blesku Siváková. Dodala, že vše musí teprve prověřit na obecním úřadě, kde mají doručovací adresu. Exekuce podle Moravskoslezského deníku, který informaci přinesl, nařídil Exekutorský úřad v Klatovech.

Dle nejbližších sousedů Sivákové se exekuce dala čekat. „Nikdo by je nechtěl mít za sousedy. Oslavy, rámus a kravál. Exekuce mě nepřekvapuje,“ sdělil jeden ze starousedlíků žijících v blízkosti domu Sivákových.