Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těžké popáleniny: Chlapeček (1) na sebe převrhl čaj

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: jos - 
28. listopadu 2011
11:19

Ostravská fakultní nemocnice v neděli přijala ročního chlapečka z Leskovce na Bruntálsku, který na sebe převrhl čerstvě uvařený čaj. Jeho stav je vážný.

Chlapeček utrpěl rozsáhlé popáleniny druhého stupně. Jeho stav je velmi vážný, jde mu o život. Server Novinky.cz o tom informoval mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

„Chlapec utrpěl popáleniny druhého stupně v oblasti trupu a končetin. Záchranáři ošetřili postižené části těla, podali léky tlumící bolest a další farmaka. Malý pacient byl letecky transportován na popáleninové centrum Fakultní nemocnice v Ostravě,“ řekl Novinkám.cz Humpl.

anna1234 ( 28. listopadu 2011 15:59 )

...než začneš nadávat, měl by sis přečíst co jsem napsala co se popáleného dítěte týká, tedy že za to můžou rodiče a nebo zodpovědná osoba. Jenže když tobě jde hlavně o to urazit viď?

anna1234 ( 28. listopadu 2011 13:05 )

Ty nejsi debil???? Na diskuzích se tak tedy většinou projevuješ, uvědom si to laskavě ( a to nemyslím zrovna tuhle diskuzi, protože za popálení dítěte může opravdu rodič nebo zodpovědná osoba. Mně jenom zaujalo, že o sobě prohlašuješ, že nejsi debil to mě docela pobavilo )

e.44 ( 28. listopadu 2011 12:51 )

Kdyby na dítě nekašlali, postarali by se o to, aby se k tomu hrnku vůbec nedostalo.

e.44 ( 28. listopadu 2011 12:50 )

Jseš nezodpovědnej debil, když postavíš hrnek s vařicím čajem tak, aby na něj malé dítě dosáhlo a opařilo se jím.

jahodovyknedlik ( 28. listopadu 2011 12:47 )

Tak toto nelze. Když mám malé dítě a horký nápoj, tak by měl být každý na opačném konci místnosti. Mně se jednou povedlo chytit teplý - ne horký, ale pořád dost teplý - čaj v poslední chvíli, ale byla to čistě moje blbost (a z p*dele klika). Spoustě věcí se nedá zabránit, ale v případě popáleniny horkou/vřelou tekutinou to bohužel je chyba dospělého.

Zobrazit celou diskusi