Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Tříletý chlapeček nepřežil pád ze schodů: Spadl sám?

Schody (ilustrační foto)
Schody (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Mediafax, jsim - 
28. listopadu 2011
17:56

Další zmařený dětský život. Teprve tříletý chlapec zemřel v Turnově při pádu ze schodů. Nešťastná náhoda, nepozornost rodičů nebo úmysl? Odpověď na tuto otázku teď musí najít turnovští kriminalisté.

"Vyšetřování je teprve na začátku, zatím nemůžeme sdělit žádné podrobnosti. Až výsledky vyšetřování ukážou okolnosti případu a možnou míru zavinění cizích osob," řekl agentuře Mediafax policejní mluvčí Petr Kmínek.

Co je ale jisté je, že chlapci již po příjezdu záchranky na místo neštěstí nebylo pomoci. Podle Lenka Markovičová, mluvčí záchranné služby, utrpěl chlapec velmi těžká zranění, neslučitelná se životem.

Týrali ho rodiče?

Podle informací televize Nova může být za smrtí malého chlapce něco zcela jiného, než nešťastná náhoda - dítě totiž mělo na těle i jiné šrámy odpovídající spíše násilnému chování jeho rodičů. Podle výpovědí sousedů se navíc z tohoto domu často ozýval křik. Chlapcovi rodiče se totiž často hádali.

Případ je nyní v rukou kriminalistů, až jejich vyšetřování by mělo dát odpověď na otázku, co se v turnovském domě, který slouží i jako ubytovna, skutečně přihodilo. To už ale tříletému chlapečkovi život nevrátí...

mumla ( 28. listopadu 2011 19:29 )

Ty vádo, DĚTSTKÝ! Tohle napsat, to už chce velký talent. Autore, dolezl jsi alespoň na 2. stupeň základky?

Zobrazit celou diskusi