Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Proč kmotr Janoušek opustil úkryt: Potřeboval léky na žaludek

Autor: Eva Pospíšilová, Kjos - 
3. dubna 2012
11:20

Proč kmotr Roman Janoušek (43) opustil v pondělí po deseti dnech svou luxusní vilu v Podolí a vyrazil do centra Prahy? Určitě toho zařídil hodně, když se ale vrátil zpět domů, nesl si léky na žaludek.

Kmotr Janoušek v pondělí po deseti dnech od nehody, při níž úmyslně srazil ženu a ujížděl policii, opustil bezpečí luxusní vily v pražském Podolí.

Jako spolujezdec se vydal do centra metropole. A to v přistaveném voze s kmotrovskou espézetkou - 1010. Policie kmotra Janouška viní z těžkého ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Včera ovšem namol opilého muže, který u nehody téměř nemohl mluvit a gestikulovat, nepřipomínal. Měl dokonale padnoucí kožené sako a vyleštěné špičaté boty. Zatímco ráno odjížděl s lejstry, domů se vrátil s krabičkou léků na žaludek. Že by kmotra kmotrů osud trestal na zdraví?

Případ Roman Janoušek - vše o lobbostovi a podnikateli čtěte na www.blesk.cz/lide/roman-janousek

blazenablazena ( 3. dubna 2012 18:06 )

na zvracení to bylo ale již pár let po tzv sametové revoluci. Lidi by měli bedlivě poslouchat co kdo říká, analyzovat, a polickou situaci sledovat, nenechat se snadno zmanipulovat. Samozřejmě,že,když naše nlviny koupili cizáci, že tu není svoboda tisku, atd..... člvoěk musí užívat vlastní ruzm, což je někdy náročnější, ale tak to je. Naše situace je naše vizitka, vizitka naší vyspělosti, a je dokladem,že nám po celá léta něco vážného unikalo a muselo to dozrát do takové velikosti any si toho většina občanů povšimla. Toho bylo samozřejmě využíváno a dnes je tu třída zbohatlíklů, která nebdue váhat užít i násilí.

mazanykralicek ( 3. dubna 2012 16:26 )

Ty jsi blb který nemá na to aby si vymyslel nějaký nick a haló redakce, toto je REKLAMA na hazard prosím smazat !!!! To zde nemá co dělat

bobina ( 3. dubna 2012 16:05 )

Nevěřím,že by mu ze sebe bylo na blití??? To by sice bylo fajn,ale spíš je už chlapec vypitý a zlobí játříčka a žaloudeček že? No,to já mu ale ze srdce přeji,aby blil každý den a k tomu aby ty jatýrka trápily pěkně od rána až do večera! Protože jiný trest mu bohužel nehrozí!

vesnicankavemeste ( 3. dubna 2012 15:41 )

lekari jsou i ve veznici.

mash ( 3. dubna 2012 15:21 )

Chválím BLESK! Pěkně to Prase hlídejte!!! Určitě spoléhá na to, že za chvilku celá kauza vyšumí do ztracena... To se nesmí dopustit!

Zobrazit celou diskusi