Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Autobusák je už týden na útěku! Tatínek synovi vzkazuje: Drž se!

Video se připravuje ...
Autor: Pavel Ryšlink - 
2. dubna 2012
05:56

Ani rodiče nemají nejmenší tušení, kde se ukrývá jejich syn, řidič autobusu Roman Smetana (30). Toho soudkyně Markéta Langerová poslala na sto dní do vězení za to, že pokreslil předvolební plakáty. „Je to prasárna! Romi, drž se, jsme s tebou!“ vzkázal včera otec Petr Smetana (53) synovi prostřednictvím Blesku.

Není doma a ani rodina neví, kde je. Řekl, že se vrátí, až bude čas. Určitě si potřebuje udělat v hlavě pořádek. To řekl otec Smetana Blesku. Podle něj určitě není syn u příbuzných. „Fakt nevíme, kde je. Ale v myšlenkách jsme stále s ním a děláme si starosti, jestli má co jíst a jak se mu vede,“ konstatoval otec a dodal: „Je mi ho moc líto. On přece nic neudělal!“

Petr Smetana věří, že spravedlnost nakonec zvítězí a Roman se bude moci vrátit. Podle něho přece musí být v této republice spravedlnost. „Devět let jezdil autobusem, vozil lidi, vstával ve tři ráno. Neudělal nic jiného, než že vyjádřil to, co celý národ chce vyjádřit!“ rozhořčil se otec Smetana.

„Já to, co udělal, schvaluju. Proč se mám jako daňový poplatník dívat na vysmáté tváře politiků, kteří se nám z billboardů smějou do očí,“ dodal Petr Smetana.

Video Tohle si otec Romana Smetany myslí o předvolebních billboardech - Pavel Ryšlink
Video se připravuje ...

Roman Smetana »vylepšil « před volbami v roce 2010 volební plakáty politických stran. Kandidátům přimalovával tykadla a na billboardy připisoval nápisy, v nichž politiky označoval za příslušnice nejstaršího řemesla, lháře, korupčníky a zloděje. Soudkyně Markéta Langerová, manželka exministra vnitra Ivana Langera, mu za to vyměřila trest sto hodin obecně prospěšných prací, když ho odmítl vykonat, změnila trest na sto dnů vězení.

Smetana měl trest nastoupit před týdnem. Místo toho ještě vozil lidi do práce a děti do školy. Po směně dal výpověď a zmizel. Už u soudu prohlásil, že do vězení nenastoupí. Policie pak po něm v průběhu týdne vyhlásila pátrání.

hiawatha ( 20. dubna 2012 17:51 )

Velmi, velmi dobre receno

ixtlil ( 17. dubna 2012 14:12 )

Dobrý den , policie a dementní justice je *** a dobytek , což je ještě honosné pro takový morálně zdegenerovaný ksindl . Místo toho mají fízli honit Janoška a jiné *** .

iba3 ( 11. dubna 2012 00:47 )

Do kriminálu by měla jít celá na-še vláda, ne řidič Smetana !

iba3 ( 11. dubna 2012 00:46 )

Když někdo počmárá nově nahozenej dům ,tak je to langrové u prde-le. Že počmá-rl jejího starýho- mafiá-na -do ( který teď udržuje styky s dalšími mafiá-ny), za to byl trestán. přece Ti to ty vo-le nebude vykládat nahlas !

iba3 ( 11. dubna 2012 00:43 )

Ten zachraňuje jenom korupč-níky, protože jenom Ti jsou ochotní zko-rum-povat zase za službu jeho - šetří stále na stáří !!

Zobrazit celou diskusi