Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka týrala syna (†4 měs.): Syndrom náhlého úmrtí ho vysvobodil?

Autor: jp, ČTK - 
12. března 2012
12:24

Soud vzal matku (24) kojence, jehož tělíčko bylo nalezeno v pátek v lese v Radvanicích na Trutnovsku, do vazby. Policie ženu obvinila z týrání a těžkého ublížení na zdraví. Předběžné výsledky pitvy potvrdily, že byl chlapeček týraný, dítě však zřejmě zemřelo na syndrom náhlého úmrtí kojence.

Matka se při výslechu k týrání dítěte přiznala. Žena policii v pátek po poledni ohlásila, že jejího syna unesl z kočárku před domem neznámý muž v černém oblečení a tmavém autě. Policisté událost nejprve vyšetřovali jako únos, kontrolovali hlavní silnice a hraniční přechody do Polska. Do pátrání se zapojily desítky policistů a rovněž strážníci, hasiči a horská služba. Právě členové horské služby se psy nalezli tělo dítěte po třech hodinách pátrání u lyžařského vleku v nedalekém lese.

Byt, kde podle obyvatel žila tyranka se svým manželem, se nachází v přízemí bytového domu na okraji obce. Les, kde se tělo dítěte našlo, je od domu vzdálen asi 500 metrů. Přesné místo nálezu policie neuvedla. Podle některých informací žena žila v domácnosti nejen s manželem a malým synem, ale ještě s jedním nebo dvěma dalšími dětmi.

Video  Matka ohlásila na policii, že jejího syna unesl neznámý muž  - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

zelena.karkulka ( 12. března 2012 20:00 )

ta jeho cygna mu nejen vymlátila oko,ale i mozek

zelena.karkulka ( 12. března 2012 19:59 )

vhudi-to je příbuznej toho Milana Hudi,lékaře,co sem píše?

aktij68 ( 12. března 2012 19:22 )

myslíš vizrat?

trtli ( 12. března 2012 19:21 )

dekathlon bez resit pravopis nekam jinam kdyz se ti to neliby tak to necti a neres to!!!! tahle diskuze neni o tom

hofihofi ( 12. března 2012 19:08 )

Jiste, slepice a pubescenti sproste nadavaji vsem okolo a ukajeji si sve ego, dal to tu nema smysl, Blesk to neukociroval.

Zobrazit celou diskusi