Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Matka utýrala svého chlapečka (†4měs.)! Dnes měli jít na vítání občánků

V tomto domě rodina žije
 (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: mivr, ČTK, jp - 
10. března 2012
13:51

Matka (24) z Radvanic na Trutnovsku tvrdila, že její čtyřměsíční miminko bylo uneseno. Chlapeček byl po několikahodinovém pátrání nalezen v nedalekém lese mrtvý. Policie ženu obvinila z týrání. Dnes měli jít na vítání občánků.

Policie obvinila matku malého Danielka, jehož tělo našla v pátek v Radvanicích na Trutnovsku, z týrání svěřené osoby. "Příčinu smrti dítěte určí pitva," řekla mluvčí policie Královéhradeckého kraje Ivana Ježková.

Žena policii v pátek po poledni ohlásila, že jejího syna unesl z kočárku před domem neznámý muž v tmavém autě. Poté bylo vyhlášeno pátrání, do něhož se zapojily desítky policistů a rovněž strážníci, hasiči i horská služba. Právě členové horské služby se psy nalezli tělo dítěte po třech hodinách pátrání v nedalekém lese.

V tomto domě rodina žije V tomto domě rodina žije | Jitka Pecharová

„Žena byla obviněna z ublížení na zdraví a týrání svěřené osoby. Hrozí jí 12letý trest,“ uvedla Ježková . K motivu se policie zatím odmítla vyjádřit. Obvinění matky její sousedy nijak nepřekvapilo. Žena dávala najevo, že dítě je nechtěné a nezvládá živobytí celé rodiny. Po porodu dokonce prý novorozence nechala v nemocnici a zvažovala, že jej dá k adopci. S manželem, se kterým mají ještě starší dítě, měli údajně finanční problémy. O dítě z předchozího manželství se stará ženin exmanžel.

millmay ( 12. března 2012 23:31 )

proč miminko nenechala jen v porodnici, proč si ho vyzvedla a vzala sebou domu? Takový ženský nenáleží oslovení MATKA!!! Nezodpovědná BESTIE, která i navíc tak hloupá, že nedbá na ochranu při sexu. Doufám, že z mých písmenek je cítit ta nenávist k této ženě!!! A mimo to 12 let za gitrem? Kde že to jsme? Někdo například spáchá danový podvod, či jiné podobné a dostane nakonec víc let jako tato OSOBA? Doufám, že dostane doživotí!!!!!!!!!

miccinka ( 12. března 2012 01:55 )

Lidská hyena

trtli ( 11. března 2012 18:46 )

Tak a uz doslo i na (TATU) musel neco vedet

mortis69 ( 11. března 2012 05:25 )

Když něco,co neumím ani pojmenovat zabije své dítě,nezaslouží slitování z žádného důvodu.Žádnej pohodovej kriminál na pár let,předhodit vězňům do Valdic a když to přežije,pak teprve doživotí.

dobrotka ( 11. března 2012 02:33 )

Tak mi dokaz, ze jsem nejakou adresu zverejnila ja. Jinak jenom kecas a kecas a kecas a lzes a lzes a lzes. Tecka. Jsi opravdu dementni uchyl a to neni zadna nadavka.

Zobrazit celou diskusi