Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zoufalý muž vyskočil z okna kvůli dluhům

Muž pád nepřežil, z okna vyskočil kvůli dluhům
Muž pád nepřežil, z okna vyskočil kvůli dluhům  (Autor: Blesk)
Autor: Helena Lacinová, mokk - 
9. března 2012
11:41

Nelehká doba a život na hranici chudoby nutí často k zoufalým činům. Muž (†61) z Jirkova na Chomutovsku vyskočil z okna poté, co si pro jeho byt přišli pracovníci družstva. Důvodem byly velké dluhy a ve svém věku nemohl najít zaměstnání. Muž byl na místě mrtev.

Zoufalý jednašedesátiletý muž přišel o byt kvůli dluhům. Navíc ve svému věku nemohl najít prakticky žádné zaměstnání.

Družstevní pracovníci si přišli převzít jeho byt, ale nechtěl je pustit dovnitř. Proto museli zavolat policii, aby zasáhla.

Po příjezdu policie, našli jednašedesátiletého muže u okna. Se slovy: "Máte, co jste chtěli," totiž vyskočil. Pád nepřežil a na místě byl mrtev.

Blesk.cz přirpavuje další podrobnosti z místa neštěstí

Video Muž vyskočil kvůli dluhům z okna - Helena Lacinová
Video se připravuje ...

babcababca ( 10. března 2012 16:02 )

modli se ať nikdy neztratíš občanku a nebo se nejmenuješ stejně jako tvůj soused/dlužník/ nebo člověk/dlužník/,který žije ve steném městě jako ty a máte společné příjmení.

babcababca ( 10. března 2012 15:58 )

sviňárna je z 5000 udělat dluh 500 000,- sviňárna je nabízet půjčky za lichvářský úrok sviňárna je vymáhat z někoho dluh,který nikdy neudělal...sviňárna je podporovat lichváře,a exekutory,kteří si úmyslně hrabou zisky a není na ně metr...o střech nad hlavou můžete přijít ani nevíte jak a věřte,že vůbec ne zásluhou vašeho zadluženého příbuzného....v tomto státě neexistuje spravedlnost ale jen mamon...  

guliver ( 9. března 2012 22:13 )

je pravda že moje garsonka 6+1 může chudinu pobuřovat, nemůžu za to, že máte doma ve sklepním bytě plíseň...

guliver ( 9. března 2012 22:12 )

budybad - ty jenom závidíš chudino, že tobě nikdo takovou obálku nedal...

budybad ( 9. března 2012 18:42 )

Hele Guliver, abys mohl bydlet na Morave, musel bys mit predevsim mozek. A taky inteligenci, ty chudaku provokatere! Tady s toho prispevku je videt kam jsme to dotahli, predevsim s lidmi jako je Guliver. Bohati a politici si predavaji tluste obalky se statisicema, a bili otroci ze zoufalstvi skaci z okna. Krasna ukazka hamiznosti a bezobratlovcu. Ted vazne nevim komu rikat lide, a co to slovo vlastne je.Je v nasem state at uz na morave nebo v cechach nekde nejaky SLUSNY clovek? Zacinam o tom silne pochybovat, obzvlaste po precteni Guliverova prispevku!

Zobrazit celou diskusi