Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná nemoc na palubě: Letadlo se zpěvákem Take That se muselo vrátit

Zpěvák skupiny Take That Gary Barlow byl na palubě letadla, které se muselo ve čtvrtině letu vrátit kvůli záhadné nemoci posádky do Británie
Zpěvák skupiny Take That Gary Barlow byl na palubě letadla, které se muselo ve čtvrtině letu vrátit kvůli záhadné nemoci posádky do Británie  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
2. března 2012
18:03

Pilot jumba společnosti British Airways, na jehož palubě byl i zpěvák skupiny Take That Gary Barlow (41), musel svůj stroj obrátit, protože jedenáct členů posádky dostalo záhadnou nemoc.

Populární zpěvák a porotce britské verze soutěže X Factor byl jedním z 200 pasažérů letu společnosti British Airways do Jihoafrické republiky, kde měl natáčet reklamu pro Marks and Spencer.

Pilot se pro návrat na Heathrow rozhodl zhruba ve čtvrtině dvanáctihodinového letu, když 11 členů posádky začalo nevysvětlitelně kolabovat. Vyšetřování prokázalo, že letadlo i jeho vybavení bylo v naprostém pořádku. Velmi nepravděpodobná je také otrava jídlem, protože nikdo z posádky na palubě nejedl a navíc příznaky se neobjevily u žádného z cestujících. "Vyšetřování stále pokračuje, samozřejmě na prvním místě je pro nás bezpečí našich cestujících," řekla serveru Daily Mail mluvčí airolinek

"Velmi špatný začátek," komentoval událost Barlow, kterého v následujích pěti týdnech čeká celkem 14 letů.

hofihofi ( 2. března 2012 18:45 )

To je uzasna dedukce boooze co slovo to perla, utikej pali se ti jiska.

dobrotka ( 2. března 2012 18:32 )

Pokud kolaboval pouze personal letadla, nevim proc pricinu hledaji na palube letadla. Meli by hledat tam, kde se personal pohyboval a co konzumoval pred letem.

Zobrazit celou diskusi