Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřeb Andrejky (†1): Slzícím sálem zněla z jejích úst Holka modrooká

Se zavražděnou Andrejou se přišly rozloučit desítky zdrcených lidí
Se zavražděnou Andrejou se přišly rozloučit desítky zdrcených lidí  (Autor: Blesk)
Autor: kru, Kjos - 
27. ledna 2012
15:09

Malou Andrejku (†1) z Frýdku-Místku vzala rodině šílená schizofrenička, která ji ubodala. Zdrcené rodiče a tři bratry čekala ještě nejtěžší povinnost. Vypravit pohřeb. Když se sálem nesl její hlas a smuteční hosté slyšeli, jak jejich zlatíčko zpívá píseň Holka modrooká, plakali úplně všichni. Kromě babičky. Ta na pohřeb nemohla. Bojuje o život v nemocnici, protože Andrejku chránila vlastním tělem.

Neskutečnou bolest prožívá rodina zavražděné Andrejky (†1) z Frýdku-Místku. Na pohřbu se sešly desítky lidí. Přijeli i příbuzní z Maďarska. Když zazněl z reproduktorů Andrejčin hlásek, tak se rozplakali i drsní chlapi.

Zjevně dojátá byla i žena s připraveným smutečním projevem. „Tato síň zažila spoustu smutku, ale nepamatuji si, že by zde lidé plakali pro tak malého človíčka,“ pronesla k těm, kteří Andrejku milovali.

Rodina vražedkyni Monice (41) nikdy neodpustí. A to ani přesto, že byla psychicky nemocná.

Zdrcení rodiče přišli o svou jedinou dceru. „Mají ještě syny Vojtu (21), Patrika (18) a Reného (11). Snad jim pomohou dostat se z nejhoršího,“ sdělila jedna z přítomných.

Babička stále leží v nemocnici

Pobodaná babička Marie (58), která útok běsnící vražedkyně přežila na holčičku dle pozůstalých nepřetržitě myslí. „Neměla bych to tady na pohřbu říkat, ale myslím si, že se z té hrůzy Maruška nikdy nevzpamatuje,“ dodala další z příbuzných.

aron13 ( 28. ledna 2012 15:06 )

Decathlon ty pises aj na slovenske fora,uz ta dlhsie sledujem a tvoje komentare su chore ako tvoja mater co ta porodila.Inac trosku pohekovat a zistit tvoju adresu a postavit sa tebe tvarou tvar a jednu ti napalit medzi smatlave oci.

adorator ( 28. ledna 2012 14:24 )

tak se z toho neopupínkuj bylo to jen konstatování ...

aktij68 ( 28. ledna 2012 13:09 )

Ty jsi ale kus vola....mám taky čtyři děti,tři plánované a ta poslední je dílo náhody,přesto mě ani nenapadlo uvažovat o interupci.Kdyby se mi stalo to co té rodině asi bych zešílela.To co jsi napsal jasně ukazuje,že patříš na psychiatrii,tam bohužel místo na šibenici skončí i ta vražedkyně.

gabi50 ( 28. ledna 2012 11:06 )

gabi50 ( 28. ledna 2012 11:05 )

Lehneš!!!

Zobrazit celou diskusi