Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V budově Krajského soudu v Brně se oběsil soudce

Autor: eis - 
26. ledna 2012
12:42

Ve své kanceláři v budově Krajského soudu v Brně se dnes před polednem oběsil jeden ze soudců. K zoufalému činu ho zřejmě dohnaly osobní problémy. Podle informací Blesk.cz jde o soudce Jiřího Stýbla.

"V budově Krajského soudu v Brně bylo dnes  v dopoledních hodinách nalezeno tělo oběšeného muže. Další podrobnosti zveřejňovat nebudeme," řekla mluvčí soudu Miroslava Sedláčková. Dopis na rozloučenou po sobě nezanechal.

Podle policie se nepotvrdilo, že by zemřel cizím zaviněním. Vyšetřování je však na začátku. Tělo bylo nalezeno krátce po půl jedenácté.

Kancelář Jiřího Stýbla se nachází hned vedle jedné ze soudních síní. Soudkyně Marie Večeřová, která dnes měla v síni jednání, ale nic neslyšela, ani neviděla. Je možné, že Stýblo se oběsil už před několika dny. Podle neověřených informací ho kolegové v budově Krajského soudu potkali naposledy v úterý. Přesný čas úmrtí určí až pitva.

Za sebevraždou stály podle zjištění Blesk.cz pravděpodobně osobní problémy. Soudce se vloni rozvedl a začal stavět nový dům.


jana999 ( 27. ledna 2012 22:18 )

spíš mafiáni dělaj čistky na sebevraždu u těchhle lidí nevěřím

sandorova ( 27. ledna 2012 11:08 )

Upřímnou soustrast rodině.Svou práci konal,jak nejlépe uměl.Nevhodné poznámky a urážky na jeho adresu nejsou zde od některých jedinců zde na místě.Vážení než něco napíšete,měli by jste vážit slov.

dodo57 ( 26. ledna 2012 19:18 )

To co udělal, by si měli vzít příklad další zkorumpovaní vysocí činitelé, bez důvodně by si mašli nehodil. Jel asi v korupci. Zasranci mají peněz, že by s tím mohli tapetovat kvartýry. Takový na osudy běžných lidí nehledí, jenom kde to sype. Takovou zkorumpovanou osobu není proč litovat, když si dal mašli. Alespoň je o jeden vysoký plat více do státní kasy, kterou rozkrádají další hajzly.

albremi1 ( 26. ledna 2012 17:54 )

Hrůza.U tak inteligentního a zásadového člověka, který se vše snažil dotáhnout do konce a myslím, že svoji práci dělal opravdu dobře.Nevěřím, že by v tom nebyl nějaký zevní tlak... Rodině nic než soustrast, je mi to moc líto. MUDr.Michaela Albrechtová.

bersimalinecka ( 26. ledna 2012 17:45 )

Zobrazit celou diskusi