Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V Havlíčkově Brodě se oběsil asistent trenéra malých hokejistů

Petr V. pomáhal s výchovou malých hokejistů v Havlíčkově Brodě
Petr V. pomáhal s výchovou malých hokejistů v Havlíčkově Brodě  (Autor: archiv HC Rebel)
Autor: Jiří Čada - 
28. ledna 2012
22:31

Uplynulo pouhých pár měsíců od loňské zářijové tragédie, kdy nedaleko ruské Jaroslavle troskách havarovaného letounu zahynul havlíčkobrodský odchovanec Josef Vašíček a havlíčkobrodskou hokejovou kotlinu znovu sevřel smutek. V pátek večer na půdě rodinného domku v Havlíčkově Brodě byl nalezen oběšený asistent trenéra žáků pátých tříd HC Rebel Petr V. (45).

„Nahlásil nám tady, že si vezme dva dny volno. Pak, ale nepřišel na středečním trénik,“ popsal Blesku nečekané zmizení Petra V. generální manažér klubu Agustin Žák. Ten sám si nyní láme hlavu nad nečekaným zkratem jednoho z asistentů trenéra hokejové mládeže.

Oběšeného muže nakonec našel jeden z jeho kamarádů v pátek krátce po půl osmé večer na půdě jeho domu. Na místo přivolal záchranáře a policii.

„Nalezenému muži už nebylo pomoci. Policisté případ vyšetřují, ale zatím k tomu nelze cokoliv říci,“ potvrdila nález těla také policejní mluvčí havlíčkobrodských policistů Jana Mazourová.

Kriminalisté na místě údajně vyloučili cizí zavinění, přesto byla nařízena pitva. Policisté nyní vyšetřují co vedlo Petra V. k tak tragickému rozhodnutí.

marie60 ( 29. ledna 2012 10:13 )

SRANDISTO! Víš jak to muselo škrtit.

gevi ( 29. ledna 2012 10:13 )

To myslíte, že se oběsil kvůli tomu, že "pantáti" nahoře prošustrovali peníze?

marie60 ( 29. ledna 2012 07:26 )

Nj, pantáti nahoře prošustrovali tolik prachů a svědomí je ani netíží.Musel být hodně vystresován, když si mohl vzít život.Je to fakt hrozné co se děje a bude to čím dál horší.

marie60 ( 29. ledna 2012 07:22 )

 Dobré ráno To věšení mi připadne, jak nějaká epidemie. Zajímalo by mě, co v tom bylo.

Zobrazit celou diskusi