Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Vánoce Karla Rachůnka (†32): Rodina mu na hrob dala i stromeček

Autor: Slávka Červená - 
24. prosince 2011
16:23

Hrob hokejisty Karla Rachůnka (†32), který zahynul při leteckém neštěstí u Jaroslavle,  zasypal sníh. Lesní hřbitov nyní připomíná zasněžený park, ve kterém sportovec odpočívá. Živé bílé růže dostaly bílou čepici. V pravém rohu připomíná Vánoce postříbřené jmelí. Rodina mu připravila i stromeček.

Pro Karlovu manželku Kateřinu a dvě děti to budou ty nejsmutnější Vánoce. Milovaný manžel a tatínek u stromečku nebude. Ale i tak budou určitě nadále vidět jeho rozzářené oči a milý úsměv. Vždy budou jeho nejbližší provázet ve dnech nejtěžších.

Rodina Karlovi na hrobě vánoční svátky a Štědrý den připomenula. Ozdobila mu malý  stromeček, který tam zasadila. Ve sněhu byly čerstvé šlépěje a 14 hořících svíček. Na Karla celá rodina i přátelé stále myslí.

pepazdp ( 25. prosince 2011 14:01 )

Kurňa tobě ta Dara leží v žaludku jak tý starý Rotreklici, který se už definitivně rozplynula vidina mnohamilionového odškodného. O tom, že by Dara skončila ve vězení si taky může nechat jenom zdát, stejně jako ty

salamandr1 ( 25. prosince 2011 12:28 )

Musely to být smutné Vánoce. SMĚŠNÉ JE, ŽE ZRUŠILI DISKUZI U ROLINSKY - aby čtenáři nepsali pravdu - ona rozesílá fotky, kde hraje úsměvy, ale už jich moc z kriminálu nepošle.... Je trapné, že některé diskuze rušíte, když pošle svoje soukromé fotky, musí si nést i následky a ať zná názory lidí.

e.44 ( 25. prosince 2011 11:10 )

Blesku, to tvojí zvrhlou potřebu vyžívání se ve smutku a neštěstí lidí dostatečně neukojil veškerý popis šaškáren kolem Havla? Tenhle článek už je hodně přes čáru

va45 ( 25. prosince 2011 02:25 )

Co sem teda lezete psát,když vám ten Blesk tak vadí.

rybicka ( 24. prosince 2011 23:52 )

sakra jak asi může být rodině, která přišla o člena rodiny!!!tyhle články mě fakt dostávají, blesk prostě těží z neštěstí jiných..z vlastní zkušenosti vím jaký to je o někoho přijít, a jak asi může být tý rodině, když se jí to neustále připomíná nějakými bulvárními články..redaktoři, měli byste se vážně zamyslet..

Zobrazit celou diskusi