Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hádka bezdomovců: Partnerku zbil a nechal ji zemřít v poli

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Jitka Pecharová - 
1. prosince 2011
14:42

Smrtí vyvrcholila hádka dvou partnerů, kteří dlouhodobě žili na Jičínsku jako bezdomovci. Po alkoholovém dýchánku muž (45) z Olomoucka ženu (56) venku bil a kopal. Poté ji nechal celou noc a den v bolestech ležet v poli na mrazu, než mu došlo, co udělal. Zavolal záchranku, jenže ta už ženě nedokázala pomoci.

Před útokem byl pár bezdomovců v restauraci, v níž se oba opili. Když podnik opustili, na polní cestě mezi nimi vznikl konflikt, který vyústil ve fyzický útok. „Muž ženu pravděpodobně zkopal a zbil. Utrpěla mnohočetné zranění hlavy, trupu a končetin. Poté ji zanechal uprostřed pole. Až po zhruba 30 hodinách zavolal záchranáře,“ popsala událost Ivana Ježková z hradecké krajské policie. Po téměř čtyřech hodinách zraněná a silně podchlazená bezdomovkyně zemřela v jičínské nemocnici.

Kriminalisté útočníka obvinili z ublížení na zdraví a soudce jej poslal do vazby. V případě odsouzení mu hrozí až na 16 let vězení.

milin ( 1. prosince 2011 15:23 )

Bohužel..Když se lidé dostane do takových sra.ček,je jim zřejmě všechno jedno...vědí,že už není návratu...

milin ( 1. prosince 2011 15:20 )

marie60: Otázkou je,jestli si chodí pro dávky jako naši tmavší spoluobčané...A propo,kolik už jste viděla tmavých bezdéček?Víte,jak je snadné dneska přijít o střechu nad hlavou?A že mají na chlast Vám vadit nemusí,Vy jim ho neplatíte..Tímto se ovšem nechci bezd. zastávat...

marie60 ( 1. prosince 2011 15:03 )

Tak já nevím.Bezdovovci, kteří nikde nemakají, ale na chlast mají.

Zobrazit celou diskusi