Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Barbora Škrlová alias Anička: Žádá prominutí trestu!

Autor: jos - 
23. listopadu 2011
12:16

Barbora Škrlová alias Anička z kuřimské kauzy, ve které docházelo k brutálnímu a dlouhodobému týrání dvou chlapců, žádá o předčasné propuštění z vězení. Odpykává si pětiletý trest.

Havlíčkobrodský okresní soud dnes (ve středu) projednává žádost Barbory Škrlové, která požádala o předčasné propuštění. Škrlová, která v kauze vystupovala jako nezletilá Anička, sedí od roku 2008 v ženské věznici ve Světlé nad Sázavou. Škrlovou u soudu zastupuje její právní zástupce John Bok.

Nelidsky je mučili

Nad tím, co všechno vytrpěli Jakub a Ondra zůstává i po letech rozum stát. Oba chlapce jejich mučitelé ponižovali, zavírali do psích klecí, pálili je cigaretami, řezali žiletkami a nutili je, ať si vzájemně ubližují.

Nelidské zacházení mělo za cíl potlačit vlastní vůli obou bratrů a vytvořit z nich zlomené a snadno ovladatelné loutky. Týrání bylo odhaleno v květnu 2007, když soused jejich matky Kláry uviděl na elektronické chůvičce záběry spoutaného chlapce, který nahý ležel v temné komoře.

Xeen ( 23. listopadu 2011 18:57 )

Problem je v tom, ze mame humanni vezeni. Proste jsi v base, den pobytu a hlidani stoji na osobu litr - tady mas krumpac a makej. Pokud si nevydelas na zradlo, zadny nedostanes. Jaky pak humanismus, lidstvi pro tvory kteri se lidstvi sami zrekli ale vuci sobe jej vyzaduji??

gogo ( 23. listopadu 2011 17:50 )

Spolu se "svobodou a demokracií" se otevřela stavidla s množstvím sekt, z nichž řada dokázala beztrestně zničit život mnoha lidem... Stát nad tím jen stydlivě mhouřil (a ještě mhouří) oči... I v této kauze, ve které byla namočena (a nepotrestána ) řada politických osobností, se zametalo pod koberec co se dalo. Věřím, že i tento úchyl bude brzy na svobodě...

bazaro ( 23. listopadu 2011 17:43 )

zdvojnásobit trest

soorry ( 23. listopadu 2011 17:08 )

jen ať sedí, pomáhala s mučením kluků, zapírala se, chudinku pak hledali a ona se na ně dívala z ciziny, prachy to stálo, a jestli je mešuge, tak na psychinu, žádné volno.

pelagie ( 23. listopadu 2011 16:39 )

To s snad dělá blázny, ne ???Já bych jí dorotě ještě přidala a ne aby na polovinu vylezla z lochu . Kriminál má být kriminálem a ne lázeňským pobytem . Všichni takový by si měli svůj trest odsedět, bez vyjímky a ten Bok- zbytečná slova ......

Zobrazit celou diskusi