Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hitler zemřel až roku 1962, tvrdí nová kniha

Autor: jos - 
18. října 2011
12:54

Adolf Hitler nezemřel v roce 1945, ale až v roce 1962 jako spokojený třiasedmdesátiletý penzista v Argentině. Tvrdí to autoři knihy Útěk Adolfa Hitlera.

Eva Braunová a Adolf Hitler v době, kdy už tušili, že osud Říše se nachyluje Eva Braunová a Adolf Hitler v době, kdy už tušili, že osud Říše se nachyluje | ČTK
Autoři knihy tvrdí, že nalezli "nezvratné důkazy" o tom, že Adolf Hitler a jeho milenka Eva Braunová unikli z hroutící se Říše do slunné Argentiny, kde si dokonce pořídili dvě děti.

"Neexistuje žádný důkaz, který by obstál před soudem, že Hitler a Braunová spáchali společně sebevraždu. Naopak! Mnoho lidí je vidělo po válce v Argentině," tvrdí autor kontroverzní knihy Gerrard Grey.

Autoři knihy také tvrdí, že Američané nechali Hitlera uniknout do Jižní Ameriky a jako výměnu za to dostali přístup k německým vojenským technologiím.

"Hitlerova lebka, která je umístěna v Moskvě, nepatří Vůdci, ale nějaké obyčejné ženě," šokuje na závěr Gerrad Grey.

anelam ( 19. října 2011 08:26 )

já o tom kdysi dávno taky četla, ještě žijí lidé co prožili 2.sv...a ti tomu tenkrát také nevěřili...A je známo,že Hitler měl více dvojníků-že by zrovna on neměl otevřená zadní vrátka?

lo2f ( 19. října 2011 00:27 )

Teď jsem si o tom něco našel - Část lebky která byla považována za Hitlerovu se ukázala že patři ženě. Nepředpokládá se že by padla oficiální veze o Hitlerově smrti ale došlo později k nějaké záměně, bylo k tomu víc příležitostí

lo2f ( 18. října 2011 23:50 )

Nevěřím ti, o Hitlerově konci jsem četl, jak to zrekonstruovali historikové. Pokud bys měl pravdu, muselo tam být hodně věcí vymyšlených, to je nepravděpodobné - spiknutí historiků? Od kdy se ví že lebka není Hitlera? A proč se to neví oficiálně? V okamžiku kdyby se to zjistilo, byly by toho plné noviny, což jsem nezaznamenal. Nebo to vědci tají? Proč?

advokat2010 ( 18. října 2011 22:21 )

Nevím jestli byl Hitler dle Vašeho názoru "drsňák" ale měl železný kříž 2. třídy z I,. světové války kam se s elánem dobrovolně přihlásil a utrpěl i válečná zranění, taktéž byl v čele davu do něhož při mnichovském pivním puči střílela armáda, stejně tak se účastnil osobně nespočetně bitek s komunistickými bojůvkami tj. asi bych ho v tomto nepodceňoval. Je docela zajímavé, jak různí lidé nahlížejí na sebevraždu v bezvýchodné situaci. Za komunistů jsme slýchávali, jak zbaběle utekl "před zodpovědností", když spáchal sebevraždu, jiní, zase budou tvrdit, že na sebevraždu byl moc velký srab..zvláštní

advokat2010 ( 18. října 2011 22:13 )

Tak, že ta lebka v Moskvě není Hitlera, to se ví 100%, slovutný kanál History provedl na prestižních pracovištích v USA unikátní genetické testy z odebraných vzorků z moskevské lebky a je naprosto jisté, že lebka je ženy - DNA se povedlo extrahovat na několik pracovištích. Naopak krev z pohovky je mužská ale Hitlerovi příbuzní v USa odmítli poskytnout DNA pro srovnávací test přábuznosti, tj. u krve se to neví. Je pravda, že verze o smrti v bunkru jsou nevěrohodné a rozcházejí se a svědectví SS Rochuse Mische bylo pokusem prokázáno, jako zcela nemožné, mnohá další jsou protichůldná a odporují si. Spíše to vypadá, že se tam stalo něco jiného a jde o ochranu mesiášského mýtu. Ježíš Kristus taky zmizel a to dává prostor pro kult a pohádky typu hrabě Monte Cristo, jelikož člověk, jehož mrtvola e nenajde a nezveřejní.. žije jakoby věčně... Nicméně lze prakticky vyloučit to, co píšou autoři té knihy a patrně jediným důvodem této kampaně je prodejnost. Mosad by Hitlera nikde v klidu žít nenechal, to je jasná věc, tj. nevěřím, že žil po roce 1948 a není ani příliš pravděpodobné, že se mu povedlo utéct (popř. že by se vůbec pokoušel) z obklíčeného Berlína. Vůdcové typu Hitler, Caesar, Hanibal apod. umírají buď vlastní rukou anebo jako oběť spiknutí, je prakticky vyloučeno, že by někde v klidu přežívali - jejich smysl života byla akce, boj, řízení a moc bez toho pro ně samotné neměl jejich život smysl a ani cenu. Hitler podobně jako Stalin, byli lidé, kteří si věci dělali "po svém", je příliš jednoduché odbýt je nějakým sprostým slovem.

Zobrazit celou diskusi