Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hitlerovy brýle na čtení jsou na prodej za 120 tisíc

Autor: mel, jho, mivrk - 
4. října 2011
15:10

Aukční síň v Mnichově se rozhodla, že vydraží některé věci, které k denní potřebě používal nacistický diktátor Adolf Hitler. Mezi prvními předměty se objevily jeho dioptrické brýle, které však kvůli své ješitnosti odmítal na veřejnosti nosit. Pokud byste o ně měli zájem, vyvolávací cena je 120 tisíc korun.

Blesk našel další zajímavé věci, které patřily různým osobnostem a byly vydraženy za neuvěřitelné částky.

Elvis Presley měl krásné vlasy... Elvis Presley měl krásné vlasy... | en.wikipedia.org

Vlasy Elvise Presleyho: Král rokenrolu dokáže divy i dlouhá léta po smrti. Jak jinak si lze vysvětlit, že i v roce 2002 je někdo schopen za hrst jeho vlasů zaplatit v aukci přes 2 miliony korun?

987390:gallery:true:trueŽvýkačka Britney Spears: V roce 2007 dostala Britney Spears záchvat nepříčetnosti. Oholila si vlasy, rozbíjela automobily a útočila na fotografy. Během toho si dala do pusy několik žvýkaček a chuchvalec vyplivnula. Kolemjdoucí ho pak dal na aukci a prodal za 9250 korun.

Toast Justina Timberlakea:

Justin Timberlake nedojedl toast a hned z toho byly peníze Justin Timberlake nedojedl toast a hned z toho byly peníze | ČTK
V roce 2000 byl Justin Timberlake hostem jednoho newyorského rádia, kde dostal k snídani toust. Ten však celý nesnědl. Rozkousaný toast pak dal DJ daného rádia do internetové aukce a prodal
Kapesník Scarlett Johansson je očividně lákavý Kapesník Scarlett Johansson je očividně lákavý | EPA, ČTK
Timberlakeově fanynce za 18 500 korun.

Použitý kapesník Scarlett Johansson: Před třemi lety byla krásná Scarlett Johansonn hosem talkshow Tonight Show, kterou moderuje Jay Leno. Herečka moderátorovi přiznala, že je nachlazená a potřebuje smrkat. Obratem dostala kapesník. Leno pak dal posmrkaný kapesník do aukce a prodal ho za 95 400 korun. Peníze pak dal na charitu.

ejvm1712 ( 4. října 2011 17:42 )

Kdo by stál o poškrábaný skla bývalého vídeňského bezdomáče? I když se najdou blázni co je koupí aniž by měli jistotu,že Dolfíkovi opravdu patřily.

Zobrazit celou diskusi