Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotná Bruni ukázala bříško v bikinách

Autor: mivr - 
11. července 2011
11:22

FOTOGALERIE: První dáma Francie Carla Bruni (43) je těhotná a už je to na ní dost znát. Bříško jí roste každým dnem. S manželem, prezidentem Nicolasem Sarkozym (56) si vyrazili odpočinout od státnických povinností na pláž, kde se Carla ukázala v bikinách.

Život první dámy není jednoduchý. Provází ho jedna státnická povinnost za druhou. Francouzský prezidentský pár se rozhodl, že si oddechne. Nicolas Sarkozy s těhotnou manželkou Carlou Bruni strávili den na pláži Fort de Bregancon,kde se jen opalovali, koupali a odpočívali.

Na chvíli dokonce vyjeli s přáteli na jachtě na moře. Když na loď nastupovali, prezident ochotně manželce v pokročilém stádiu těhotenství pomohl na palubu. Je vidět, že se oba miminka už nemohou dočkat.

Bude to jejich první společný potomek. Carla i Nicolas, kteří se vzali po krátké, tříměsíční známosti 2. února v roce 2008, už mají každý děti z předchozích vztahů. Bruni má desetiletého syna Aureliena a Sarkozy tři syny - Jeana, Pierra a Louise.

cenerentola ( 11. července 2011 13:28 )

. seno by bylo moc-budou to piliny

qqqq ( 11. července 2011 13:14 )

Během tohoto století je to prokazatelně první žena která otěhotněla. A co je absolutně nevídané , je to na ní vidět . O tom se musíme dozvídat každý den - Blesk je na takovéto zvláštnosti jak dělaný - mají ti lidé v Blesku v hlavách jen seno ?

Zobrazit celou diskusi