Spekulace o jejím těhotenství je horkým tématem francouzských médií už několik dnů. První dáma se měla poprvé vyjádřit o těhotenství listu Le Parisien. To, jestli opravdu čeká s manželem, francouzským prezidentem Nicolasem Sarkozym dítě, nakonec nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

"Chtěla bych mluvit jako žena s ženou o svém rodinném životě, o svých snech, o podrobnostech některých věcí. Mě taky zajímá, když čtu o životech jiných," řekla Bruni. "Velice bych o tom chtěla mluvit, ale pak to zabere celý prostor a dotýká se to jiných lidí."

Fotogalerie
7 fotografií

K případné Sarkozyho opětovné kandidatuře v prezidentských volbách příští rok řekla, že pro Francii by bylo lepší, aby v úřadu pokračoval. Svého času prohlašovala, že jako manželce by jí jeden mandát stačil. Teď naopak řekla, že "dva mandáty by byly dobré. (Pro Francii) je zapotřebí jeho s jeho energií, jeho oddaností věci, jeho silou."

Sarkozy je prezidentem od jara 2007. Carlu Bruni, kdysi vrcholovou modelku a později zpěvačku a skladatelku italského původu, si vzal začátkem roku 2008, krátce po svém rozvodu se svou druhou manželkou Cécilií. Šestapadesátiletý prezident má z předchozích manželství tři syny, jeho o třináct let mladší žena má z jednoho předchozího vztahu syna.