Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Londýnská vražda: Jitku pohřbily stovky lidí

Autor: Michal Budík, jos - 
22. ledna 2011
22:13

Stovky lidí se v sobotu odpoledne v mrazivému počasí přišly rozloučit se zavražděnou Jitkou (†27). Tu zřejmě ubodal a pak se sám zabil přítel (†23) poté, co dostal SMS, že ho podvádí. Nečekaný odchod milé a veselé dívky i jejího chlapce je tragédií pro rodiče, příbuzné i kamarády. „Ty, kdož milují, smrt neodloučí,“ zaznělo nad rakví.

Sympatickou prodavačku z brněnského obchodního centra zabil zřejmě její přítel. Bydleli v sousedních obcích. Nový rok se rozhodli oslavit spolu v Londýně, kde se mladík živil jako kuchař.

Čtyři hodiny po půlnoci slyšeli sousedé z jeho pronajatého bytu hádku a podivné zvuky. Jitku pak našli v bytě mrtvou s osmi bodnými ranami. Jiří se zabil skokem pod vlak londýnského metra. Scotland Yard případ vyšetřuje a dodnes sebevraha neoznačil i za vraha.

Blízcí mladého páru se nemohou vzpamatovat. Na hocha vzpomínají jako na nekonfliktního chlapce. To ale zřejmě změnilo dlouhodobé odloučení. Jeden z jeho kamarádů mu do Anglie údajně poslal esemesku, že ho přítelkyně doma podvádí. Uvěřil nešťastník této zprávě a nedokázal ji unést? Snad právě autor kruté SMS má na svědomí životy dvou mladých milenců? „

Ty, kteří milují, smrt neodloučí,“ pronesla jediná smuteční řečnice v dojemném projevu. Vzkaz adresovala rodičům, kteří přišli o jediné dítě...

maybenever ( 24. ledna 2011 00:47 )

Nikdy nebyl usvědčen z tohoto zločinu. A není snad člověk nevinný dokud není uznán vinným? Ano tak to je a pokud je někdo schopen osočit a ukázat prstem na někoho měl by snad mít důkaz. je snad nějaký takový důkaz, že to spáchal? NE! Není. Pokud někdo něco ztratí proč je nenávist tak velká než bolest nad ztrátou? Proč chcceme zničit další životy které absolutně neví co se děje tak jako nikdo?Lidi jsou moc zlí a osočování je jedna z nejhorších lidských vlastností.

kurke ( 23. ledna 2011 21:22 )

zaprvé nikdo do dneška neřekl že on je vrah a za druhé ho neznáš..my co ho známe věříme že to neudělall..a doufám že to řešil tvou větou Noro.... Měl jí nechat a najít si jinou. Všechno jde řešit v klidu a s rozumem..

Shelby16 ( 22. ledna 2011 22:58 )

Měl jí nechat a najít si jinou. Všechno jde řešit v klidu a s rozumem... Ten kluk je navíc hloupej, když měl tak výnosnou práci v Británií, jistě vydělal více než já 8.200,- Kč čistého, mohl si dovolit koupit nový dotykový smartphone, boty Addidas, značkovou mikinu, mohl se dosytosti najíst a časem si mohl našetřit na krásný bazarový kapitalistický vůz. Nechápu.

Zobrazit celou diskusi