Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Nejroztomilejší pes na světě má hlavu medvídka

Autor: bali - 
23. září 2011
17:29

VIDEO: Má téměř dva miliony fanoušků po celém světě a knihu o sobě na obchodních pultech. Není to ale žádný zpěvák ani herec, nýbrž nejlepší přítel člověka – pes jménem Boo. Herečka Khloe Kardashian ho dokonce uvádí jako svého nového přítele.

Kdo je tento neznámý pejsek? Jeho majitel má na internetu skrytou identitu, ale pod pseudonymem dodává, že lidé ho milují a rádi se na něj dívají. Je to jedna z nejroztomilejších bytostí, kterou můžete spatřit.

Pózuje v baseballové čepici, ve velkých brýlích nebo jen tak vykukuje schovaný v šuplíku. Boo miluje převleky všeho druhu a focení si vychutnává, ať během odpolední siesty anebo na trůnu jako král.

Video  Nejsladší pejsek na světě - Boo  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Cestu ke slávě si čtyřnohý miláček Boo vydobyl hlavně díky svému skvělému účesu a pohledu, kterého ho dělá tak sladkým. Kniha, kterou vydal majitel psa, se ihned stala bestsellerem.

Kniha se jmenuje „Boo, život nejhezčího psa na světě“. Jsou v ní zachyceny fotografie Boo od hravého štěňátka. Na obrázcích lenoší, hraje si s přáteli a dělá všechny své oblíbené činnosti.

thc. ( 23. září 2011 22:35 )

Znám plno roztomilejších ras

opportunity ( 23. září 2011 22:18 )

Boo je známý víc než rok, jste moc pomalí...

elssa ( 23. září 2011 20:57 )

je to dospělý trpasličí špic pomerančový a je takto ostříhán a upraven

e.44 ( 23. září 2011 18:36 )

No jako vetřelce bych ho zrovna neviděla Na fotkách, kde neni zmaškařenej oblečkama, vypadá jako roztomilé štěně. Ale na dospělého psa vypadá trochu dině

Zobrazit celou diskusi