Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Strašlivá smrt Michelle (+8)

Michelle Stroisch (+8)
Michelle Stroisch (+8)  (Autor: You Tube)
Autor: kad, INT - 
24. srpna 2008
10:52

Její rodiče ji nemohou už nikdy obejmout. Malá Michelle (+8) z Lipska už nežije. Zavraždila ji lidská zrůda!

Tři dny hledala policie třeťačku, která zmizela v pondělí. Nevrátila se domů ze školy – z prázdninového dnu plného her. Došlo na nejhorší. Ve čtvrtek odpoledne policie našla mrtvolku nevinné Michelle v rybníčku, na kterém se prohánějí kachny. Místo bylo vzdáleno pouhý kilometr a 700metrů od dívčina domova.

Hrůzný nález

Ve čtvrtek kolem půl jedné obdržela policie zprávu od muže, který byl na procházce, že objevil v přírodní oblasti Stötteritzkého lesa na jihovýchodě Lipska tělo děvčátka. Mrtvolka ležela na půl v kachním rybníčku a z poloviny na břehu. O čtvrt hodiny později byla na místě "modrparta", která ohraničila okruh 150 metrů. Na místě byli samozřejmě i psi, kteří se snažili zachytit stopu pachatele.

Kolem páté hodiny odpoledne bylo jasné, že se jedná o Michelle. Ještě téhož dne (ve čtvrtek 21. 8. 2008) kriminalisté zjistili, že Michelle byla zavražděna.

Po vrahovi se stále intenzivně pátrá a německá policii věří, že nebezpečného zločince brzy dopadne. Němci si přejí pachatelovu smrt. Není nic hroznějšího než když umírají nevinné děti. Nejen Lipsko, ale celé Německo na malou Michelle vzpomíná.


Následující videa jsou věnována zavražděné Michelle. Lipsko je zdrceno. Proti hrůzné smrti osmiletého děvčátka jsou pořádány demonstrace. Lidé se ptají: "Proč musela zemřít?" Němci si přejí, aby se nic podobného neopakovalo a volají po trestu smrti, který by snad zabránil podobným případům.


Toto video je věnováno památce Michelle a Mitjovi. Co tyto případy spojuje? Oba byli z Lipska. Mitja, kterému bylo také osm let, se ztratil před rokem a nezvěstný byl stejně jako Michelle tři dny. Potom policie objevila jeho mrtvolku. Lidé už mají dost takového nespravedlivého násilí na dětech.


Toto video bylo pořízeno v době, kdy se po Michelle pátralo a myslelo se, že je děvčátko na živu...

Čtěte také:

Vražda Michelle (+8) rozplakala Lipsko

Kdo zavraždil malou Michelle (+8)?

Michelle (+8): Vrah stále uniká!

 

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině