Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kdo zavraždil malou Michelle (+8)?

Radnice v Lipsku
Radnice v Lipsku  (Autor: wikipedia)
Autor: INT, kad - 
23. srpna 2008
13:20

Osud malé Michelle (+8) z Lipska otřásl celým Německem. Tři dny po jejím zmizení našel mrtvou školačku náhodný kolemjdoucí v rybníčku pro kachny.

V místě, které bylo od jejího domova vzdáleno necelé dva kilometry. Nyní policie po zločinci, který osmiletou Michelle zavraždil, pátrá. Je vypsána dokonce odměna 10 tisíc euro.

Policie je na stopě vraha Michelle. Existuje první podezřelý! Policie pátrá po jednom muži. Otázkou je, zda je skutečně vrahem malé školačky z Lipska. Za sebou má už jedno napadení.

Před čtyřmi měsíci pronásledoval prznitel dětí jedenáctiletou školačku při cestě ze školy. Povalil ji na zem a strčil ji svůj prst do pusy. Děvče křičelo a chtělo utéct. To všechno se odehrálo 400metrů od rybníčku, kde našli mrtvolku osmileté Michelle! Z vyšetřování vyplynulo, že Michelle o svůj život bojovala. Třeťanda měla na těle četné modřiny a z hlavy jí útočník serval celé chomáče vlasů. Dívka musela před svou smrtí trpět.

Zda byla Michelle sexuálně zneužila, či jestli byly objeveny stopy DNA vraha na jejím těle, o tom se policie zmiňovat nechce. Má k tomu důvod. Dokud je vrah na svobodě, není vhodné poskytovat takové informace.

Policejní mluvčí však podotýká: "Chytneme ho. Je to jen otázka času."

Ještě jednou prohledali policisté část lesa v blízkosti místa, kde byla objevena mrtvá Michelle. Rybník, ve kterém ležela, byl vypuštěn a dno bylo prohledáno. Vyšetřovatelé našli láhev od piva a cigarety. Školní taška, kterou měla Michelle na cestě domů se do dnešního dne zatím nenašla.

Ředitel kriminální policie Uwe Matthias řekl: "Zatím je nejasné, zda místo nálezu je také místem činu."

Čtěte také:

Vražda Michelle (+8) rozplakala Lipsko