Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tlouštík se zděsil sám sebe: Za rok zhubl 100 kilo

Autor: INT, zun - 
7. ledna 2012
17:20

Andrew Montgomery (34) z Londýna si dlouho nelámal hlavu s tím kolik váží. Deset let jedl na co přišel a za celou tu dobu nestoupl na váhu. Oči mu otevřel až snímek pořízený na svatbě jeho kamaráda.

Andrew byl typický obézní muž. Po deset let jedl nezdravě, cpal se čokoládou a nedbal na dostatek pohybu. Časem mu však začala jeho nadváha přerůstat přes hlavu. Tak všední záležitost, jako chůze do schodů se stala jen těžko zvládnutelnou, Andrew se ihned zadýchal a nemohl dál.

Opravdové prozření však přišlo až po svatbě jeho kamaráda. Čtyřiatřicetiletý Andrew byl totiž doslova v šoku, když viděl fotku, na které tančí s družičkou. Vedle útlé dívky vypadal jako obr. Vyděsil ho také fakt, že se svou váhou bude jen těžko hledat životní partnerku.

Obézní muž se rozhodl se svou nadváhou zkoncovat. Jedl pouze mléčné koktejly, polévky a cereální tyčinky. Jeho úsilí a skálopevná vůle přinesly své ovoce. Andrew se zbavil poloviny své tělesné váhy. Ze 190 kilogramů shodil na necelých sto. Posuďte sami, jak mu hubnutí prospělo.

zlobit ( 8. ledna 2012 17:02 )

Zhubnout za rok 100 kg je o zdraví a tak to považuji za nesmysl a kdyby se to někomu opravdu podařilo, tak z toho bude bemocný.

makmark ( 7. ledna 2012 23:14 )

 Pravda je trochu jiná - ta s ním tančící družička mu dala nevybíravé tj. realistické kopačky.

covampotom ( 7. ledna 2012 21:02 )

Hm, co jsem viděl fotky na Novinkách, tak truchlící řvali smíchy...

abyss ( 7. ledna 2012 19:49 )

Nevím jestli vážil to co píší, ale rozhodně to bylo o hodně víc než 130kg. 130ti kilového muže, zhruba stejně vysokého, mám v příbuzenstvu, takže mohu srovnávat.

abyss ( 7. ledna 2012 19:46 )

To může být i tím, že fota z doby před zhubnutím jsou momentky ze svatby, kde se lidé většinou baví. Jako hubený pózoval na srovnávací fotky a byl z toho možná trochu nervózní.

Zobrazit celou diskusi