Kirstie Alley (60) - Herečka známá z filmu Kdopak to mluví zhubla za loňský rok přes 30 kilogramů! Kirstie tak vypadá na svůj věk famózně. A energie z ní přímo srší. Možná proto se na ni také lepí o mnoho mladší muži. V hubnutí jí zásadně pomohla taneční soutěž, ve které vystupovala.

Tom Jones (71) - Když někdejší idol žen zjistil, že má těžkou nadváhu, opřel se do diety se vší parádou. Za pět měsíců shodil 15 kilogramů! To je na sedmdesátníka úctyhodný výkon. Nutno však podotknout, že jeho dieta byla lehce drastická. Výrazně se při ní omezoval a dovolil si pouze zeleninu, ryby, kuřecí maso a sezónní ovoce. Znáte ono české lidové přísloví o tom, jaký je nejlepší lék na obezitu? Mírně řečeno, nejíst příliš...

Mariah Carey (42) - Slibované překvapení našeho žebříčku. Zpěvačka výrazně přibrala díky dvojnásobnému těhotenství. Nedlouho po narození dvojčat šla však Mariah do sebe. Začala pomalu cvičit u oceánu, chodit na vycházky se psy a kontrolovat se v jídle. V tomto nenásilném hubnoucím programu objevila správnou cestu, jak s nadváhou dolů. Mariah se zanedlouho zbavila neuvěřitelných 32 kilogramů! Zpěvačka trpěla těžkým zadržováním vody a tak polovina její váhy zmizela samovolně s porodem. Nyní, pár měsíců po porodu, je opět štíhlá jako proutek.

Kelly Preston - Manželka slavného Johna Travolty má doma ročního chlapečka. To jí ale nebrání v tom získat svou předporodní váhu. Zhubla 13 kilo a vypadá fantasticky. Postavu si udržuje častým pohybem a razantně snižuje příjem přidaného cukru v potravě.

 

Fotogalerie
9 fotografií