Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Policie má svědka, který stanul vrahovi Anniky tváří v tvář

Annika B. byla výtečná studentka i matka. Jejího vraha hledají policisté přes Facebook
Annika B. byla výtečná studentka i matka. Jejího vraha hledají policisté přes Facebook  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, šim - 
2. prosince 2011
11:28

První adventní nedělí otřásla německým Hannoverem brutální vražda krásné studentky Anniky B. (†20). Vrah ji ubodal na prahu jejího domu. Policie po něm pátrá, důkladně se zaměřili i na facebook. A už mají první výsledky.

Annika se vracela v neděli večer domů. Téměř na prahu bytu ji ubodal zatím neznámý muž. Svědek, který napadení zaregistroval, okamžitě zavolal policii. Než přijela, pachatel utekl. I přes okamžitou pomoc přivolaných lékařů se Anniku, matku tříleté dcerky, zachránit nepodařilo. Zemřela na následky bodných zranění krátce nato v nemocnici.

Policie nyní intenzivně pátrá pro vrahovi, vyšetřovatelé se dokonce obrátili na facebook. Kontaktovali jednak lidi z Aninčina okolí, rozeslali také řadu dotazů anonymně. Za 24 hodin policejní výzvu sdílelo 30 000 lidí.

Tento postup už policii přinesl první výsledky. Ze stovek lidí, kteří se ozvali, vystoupili nejméně tři klíčoví svědci. Jeden z nich se ocitl vrahovi dokonce tváří v tvář, a to když pachatel prchal z místa činu. Podle jeho výpovědi bude možné sestavit vrahův portrét.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi