Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nudila ho přítelkyně, tak ji pohřbil zaživa

V tomto lese pohřbil Marcin Kasprzak spolu se svým komplicem Patrykem Borysem (vlevo, 18) svou přítelkyni Michelinu
V tomto lese pohřbil Marcin Kasprzak spolu se svým komplicem Patrykem Borysem (vlevo, 18) svou přítelkyni Michelinu  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, ljš - 
6. prosince 2011
12:39

Nudil se s ní a nepřipadala mu dost hezká, tak se polský přistěhovalec žijící v Británii Marcin Kasprzak (25) rozhodl, že matku svého dítěte zavraždí. Spolu se svým kamarádem zvolili velmi krutý způsob, ženu znehybnili paralyzérem a pohřbili zaživa. Ta se ale jako zázrakem zachránila.

Michelina Lewandowska (27) žila s Marcinem už šest let a do Británie se s ním vydala najít štěstí a lepší práci. Místo toho ji v jejím novém domově čekal boj o život.

Marcinovi začala Michelina brzy vadit. Často jí říkal, že dívky, které potkává v posilovně a v baru, jsou mnohem hezčí než ona. Chtěl svého syna Jakuba (3) vychovávat sám a najít si novou partnerku. Michelina mu v tom překážela, a tak se ji rozhodl odstranit.

Vraždu podle policie plánoval čtrnáct dní dopředu. Tehdy na svém facebookovém profilu vyvěsil, že už není zadaný, a smluvil se svým kamarádem Patrykem Borysem (18), že mu pomůže se Micheliny zbavit.

Bála se křičet o pomoc

Ženu napadli v jejím domě v Huddersfieldu a omráčili ji paralyzérem. Pak ji spoutali lepicí páskou, naložili do kufru auta a odvezli do nedalekého lesa. Tam ji uložili do papírové krabice s dvěma malými otvory, vykopali hrob a pohřbili ji v něm. Michelina už byla při vědomí, ale bála se křičet o pomoc.

Útočníci, přesvědčení o tom, že je jejich oběť v bezvědomí a pomalu umírá, nasedli do auta a zamířili k nejbližšímu bankomatu, kde z její karty vybrali všechny peníze. Netušili, že Michelině se po náročném boji podařilo krabici prorazit a z mělkého hrobu se vyprostit. Motorkář, který projížděl okolo, zhroucenou ženu uviděl a zavolal pomoc.

Oba muži byli zatčení ještě týž večer. Svorně tvrdí, že čin sice spáchali, ale nechtěli ženu zabít.

sosacek ( 8. prosince 2011 15:09 )

Já bych jim to odpustil, protože to udělali teprve podruhé..

wojtylak ( 7. prosince 2011 09:20 )

to je ale čtverák

szyslak ( 6. prosince 2011 21:27 )

no pohrbit zaziva, to je hnus, marcínovi bych to dopral

mitoz ( 6. prosince 2011 20:47 )

V Británii je tvrdý trest nemine. U nás by dostali pár let a sbohem. Evidentně oba moc rozumu nepobrali. Za poleptání Katie Piper dostali pachatelé doživotí a jiný trest nečekám.

marmat ( 6. prosince 2011 19:59 )

No tak ty dvě děti z Vinohrad měly taky takovou trochu větší a světlejší bedničku i když byli hezký... SVĚT NARUBY a VŠUDE!!!

Zobrazit celou diskusi