Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Natascha Kampusch porodila dítě svému únosci: Zahrabali ho na zahradě

Autor: INT, oj - 
2. prosince 2011
06:36

Natascha Kampusch (23) porodila dítě svému únosci. Jeho tělíčko muž, který tehdy desetiletou dívku unesl, pohřbil na zahradě svého domu. Alespoň to tvrdí šéf rakouské opozice Heinz Strache, podle kterého policie jasné důkazy záměrně ignorovala a zakrývala.

Nataschu unesl Wolfgang Priklopil v roce 1998, když se vracela ze školy ve Vídni. Dívce se podařilo uniknout až  v roce 2006, po osmi a půl letech věznění ve sklepě. Pár hodin po jejím útěku Priklopil spáchal sebevraždu.

Ve středu vystoupil vůdce opoziční strany s tím, že policie po dohodě s vládními úředníky záměrně zakryla fakta, která jasně ukazovala na to, že Natascha během svého věznění porodila dítě. Poté, co se tyto zvěsti dostaly na veřejnost, volá rakouská strana zelených po obnově vyšetřování.

Plesnivé dřevo byly ostatky dítěte?

Do ruky se jim totiž údajně dostaly spisy z vyšetřování. Ve sklepě, kde byla Natascha vězněná, se prý našel pramen vlasů a knihy o porodu a výchově dítěte. Také je v nich prý uvedeno, že speciálně vycvičení psi našli na zahradě něco, co bylo bez testů označeno jako plesnivé dřevo.

„Řekli, že je to plesnivé dřevo, ale to není možné. Ti psi jsou tak dobře trénovaní, že poznají rozdíl mezi lidskými a třeba zvířecími ostatky,“ tvrdí opoziční poslankyně Dagmar Belakowitsch-Jenewein. „Co se s dítětem stalo? Kde je jeho tělo teď? Slečna Kampusch se ptala lékaře den po útěku, jak dlouho po porodu se dá prokázat, že byla žena těhotná,“ dodala. Podle vůdce opozice bylo pro vyšetřovatele důležitější bratříčkování s vládními úředníky, než odhalení pravdy.

Okolo případu se vznáší mnoho dalších otazníků. Podle některých zdrojů byl únosce Wolfgang Priklopil přítel rodiny a Natascha ho dobře znala. To ale dívka ve své knize jednoznačně odmítla.

2685902 ( 3. prosince 2011 23:06 )

Na mě také vše kolem dělá divný dojem....nevím,ale nezdá se mi to

e.44 ( 3. prosince 2011 19:37 )

Určitě se to dá poznat. I po letech. Jednou jsem o tom slyšela v krimidokumentu. Žena, co šla do vězení, už nevím za co, se musela před nástupem podrobit gynekologické prohlídce. Při té se zjistilo, že jednou rodila (bohužel už si pamatuji jen mlhavě podle čeho se to dá bezpečně zjistit), ale žádné dítě oficiálně neměla. A tak někoho napadlo srovnat její DNA s DNA zavražděného novorozeněte, které bylo nalezeno asi před deseti lety pohozené a případ se tenkrát nepodařilo vyřešit. DNA souhlasila a tak ta ženská skončila nakonec v base i za vraždu vlastního dítěte.

mortis69 ( 3. prosince 2011 09:02 )

 Všichni jste out.Opozice zveřejnila,politici popírají a td.....Nebudou náhodou volby?Zatím si ta holka už léta mastí kapsu a všichni jí litujou.

catherin4 ( 2. prosince 2011 20:26 )

Vsak jasne to je sen kazdeho 10-rocneho dietata byt unesenym pedofilom a stravit 8 rokov v stiesnenom priestore v tme v pivnici, denne zazivat znasilnovanie a bitky a ked po x rokoch dovoli odtial obcas vyjst do bytu, robit mu sluzku. Ty si ako 10 rocna tiez mala taky sen co? Ale bohuzial sa ti nesplnil.

sasa6 ( 2. prosince 2011 19:13 )

A to, že ji unesl z ní dělá ku.vu? Máš taky dcerunku? Co kdyby jí se někdo podíval pod sukýnku, co? Tak ji vydědíš tu dě.ku ne?

Zobrazit celou diskusi