Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kaddáfí se pumpoval viagrou a vyžíval se v hromadném sexu!

Autor: evak, INT - 
15. listopadu 2011
19:35

Po smrti Muammara Kaddáfího (†69) opadl z Libyjců strach. Hlavně z těch, kteří se starali o jeho komfort. Tentokrát se rozpovídal komorník o Kaddáfího zálibě ve viagře a sadistickém hromadném sexu.

"Polykal tolik viagry, že už ho sestřičky varovaly před možnými následky. Bylo zde často třeba i pět žen najednou. Kaddáfí si na to zvykl. Odvedl si je do ložnice a dělal si s nimi, co chtěl. Když potom vycházel, jeho nos vypadal, jako by si Kaddáfí právě šňupnul," řekl Faisal.

Sex měl přednost před princem!

Kaddáfí se svého zvyku nevzdal ani před významnou státní návštěvou. V únoru 2008 jen pár hodin před oficiálním setkáním s princem Andrewem se prý napumpoval viagrou a souložil minimálně se čtyřmi ženami.

Kaddáfí si vybíral ženy ze své ochranky a služebnictva. Bohatě se jim odměňoval hodnotnými dary, takže některé díky plnění sexuálních přání pro diktátora, pohádkově zbohatly.

Další dívky a ženy, které byly Kaddáfímu povolné, získal na Univerzitě v Tripolisu, kde přednášel. Komorník ale přiznává, že mnoho žen skončilo v nemocnici. Diktátor se vyžíval v brutálním násilí.

Nechyběly ani všelijaké prapodivné pomůcky. Jednou dokonce Kaddáfí vyslal svého sluhu do Paříže, aby pořídil speciální pomůcku na prodloužení penisu. Zřejmě ho dohnal nějaký mindrák.

bara ( 16. listopadu 2011 21:05 )

bara ( 16. listopadu 2011 21:04 )

bara ( 16. listopadu 2011 21:03 )

on byl tak všemocný, že jeho den měl podle toho, co vše se o něm píše, co vše stihnul během dne, pravděpodobně 50 hodin.

gogo ( 16. listopadu 2011 16:02 )

Kam nás dovedl ? Zítra to budeme bouřlivě oslavovat ...

gogo ( 16. listopadu 2011 16:01 )

Já si milá lady zatím ulevuji celkem často, ale co se dnešních Američanů týče, tak nemohu jinak. Ale mýlíte se v tom, že by to byla nenávist. Já pouze konstatuji fakta. To je vše... Hezký den a hodně sexu...

Zobrazit celou diskusi