Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rodiče pojmenovali syna Adolf Hitler a přišli o něj, teď ho chtějí zpět!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: evak, INT - 
30. října 2011
18:19

Heath a Deborah Campbellovi z New Jersey přišli o své tři děti kvůli podezření, že je týrají. To, že jejich psychické zdraví není v pořádku, dokazuje i fakt, že svého syna (5) pojmenovali Adolf Hitler a dceru Čistá rasa.

Adolf Hitler Campell byl se svými dvěma sestrami JoyceLynn Aryan Nation (4) a Honszlynn Hinler Jeannie (3) odebrán rodičům před rokem. Sociální úřad se o rodinu začal zajímat, když obdržel hlášení z cukrárny, která nechtěla na narozeninový dort napsat celé Adolfovo jméno.

Přestože manželé tvrdí, že nejsou neonacisté, jejich dům zdobí hákový kříž. Sousedé jsou si jistí, že trpí psychickými poruchami. Deborah jim jednou podstrčila papírek s poznámkou, že se obává, že ji muž zabije. Přesto však nadále bojují o své děti.

V prosinci soud rozhodne, jestli se děti k rodičům vrátí. Již před rokem ale Adolf vykazoval agresivitu vůči svým sestrám i náhradní rodině. Pěstounku nenazval jinak než dě**o a hrozivě nadával i cizím lidem s odlišnou barvou pleti. To vše mu podle všeho předali praví rodiče.