Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Dva Američáné byli obviněni z krádeže mostu!

Ilustrační foto. Dva muži rozřezali mostní konstrukci a chtěli ji dát do šrotu
Ilustrační foto. Dva muži rozřezali mostní konstrukci a chtěli ji dát do šrotu  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, ČTK - 
16. října 2011
08:37

Čtyřiadvacetiletý Benjamin Arthur Jones a jeho o rok starší bratr Alexander William Jones mostní konstrukci rozřezali a chtěli prodat jako šrot za 5000 dolarů (90.000 korun).

Most byl dlouhý 15 metrů a široký šest metrů, jeho váha přesahovala 15 tun. K jeho likvidaci dvojice použila autogen. Díly mostu vyfotografovali na mobilním telefonu a nabídli k odprodeji ve výkupně starého železa. Jejich tvrzení, že na likvidaci konstrukce mají povolení, majitel výkupny neuvěřil a zavolal policii.

Most sloužil pěším v odlehlé části státu Pennsylvánie asi 100 kilometrů severně od Pittsburghu. Soud zadržené bratry obvinil z krádeže a podvodu.

e.44 ( 16. října 2011 16:12 )

A nepoukazovali tam lidi na to, že výpověď Marcely působí zcela nevěrohodně, jelikož Lucie by musela být zcela dementní, aby se jí s tím svěřovala, kdyby Martině z toho balkonu pomohla? Oni totiž často rušej diskuse, když lidi poukazují na očividnou blbost o které si Bleskáči myslely, že jim jí "tupej" dav zblajzne i s návnadou.

marie60 ( 16. října 2011 10:05 )

 Proč jste zrušili diskusi k té Martině? "Pád Martiny z balkonu: Její expřítel možná neřekl pravdu, připustili policisté" Neviděla jsem, že by tam někdo vulgárně psal a nebo ano?Když jsem na té diskusi byla, tak nic urážlivého jsem na ní nečetla.

Zobrazit celou diskusi