Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah Mirca (†10) má v cele pověšenou fotku své oběti!

Autor: INT, mivr - 
26. září 2011
12:36

Vrah malého Mirca z německého Grefrathu, otec od rodiny Olaf H. (45) je opět u soudu. Chlapce loni znásilnil, uškrtil a pohodil v lese. Pravděpodobně ho čeká doživotí. V cele má pověšenou fotku své oběti. Podle jeho právníka tím vyjadřuje lítost nad tím, co udělal.

Loni 3. září Olaf donutil nastoupit Mirca do auta, odvezl ho za město a znásilnil ho. Podle vyšetřovatelů ale zjistil, že ho sex s chlapcem nevzrušuje tak, jak předpokládal. Pak dostal strach, že ho dítě prozradí, tak ho uškrtil. Tělo pak pohodil v lese. Školák se pohřešoval 145 dní, než byl v lednu nalezen mrtvý. Pachatel, který má rodinu a děti, se jim totiž přiznal a k tělu policii přivedl.

V cele má Mircovu fotku. Prý proto, aby tak dokázal, že činu lituje. "Měl jsem pocit, že tam nechce ve tmě být sám. Bylo to jako držet v náručí vlastního syna. Schválně jsem ho položil mimo ostružiní, nechtěl jsem, aby ležel v trnech," řekl u soudu. "Nečekám odpuštění, jen opovržení," dodal. Muži hrozí až doživotní trest. O rozsudku by se mělo rozhodnout ve čtvrtek.

marie60 ( 26. září 2011 15:19 )

Bože můj, to je ale c. v.o.k.Divím se, že ještě neznásilňoval své děti, hyema!

12356 ( 26. září 2011 15:13 )

ne, obesit ne, to by pro tu bestii byla milosrdna smrt. Polozit ho na miso kam polozil maleho Mirca a postupne mu sundavat kuzi z tela a pritom sypat soli a pak ho nechat na pospas divokym prasatum. Prala bych ty swini co nejpomalejsi a co nejkrutejsi pomalu smrt!!!

lpitriska ( 26. září 2011 14:17 )

No to je vrchol cynismu a hyenismu. Ufiknou mu péro a přibít na zed hovadu jednomu!

freddia ( 26. září 2011 13:46 )

Tak hezkej klučík. Stejně jako Anna J. Ach jo.

pavucinka ( 26. září 2011 13:23 )

Psychiatři jsou často fousatí. Fousy kryjí částečně obličej jako maska.Proč? Nejsou také nějak nemocní? Znala jsem jednoho,který opravdu nemocný byl, dědičně po otci. Když je nemoc v nižším stupni duševní poruchy, může to asi i procházet. Nemocný v rodině znamená takovou "školu života"i, ale horší je,když se pak na nich projeví, už to dobré pro pacienty není.

Zobrazit celou diskusi