Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dovolená v Turecku: Melanii (†11) utopilo bazénové čerpadlo

Autor: bali, Kjos - 
9. srpna 2011
18:02

Pro Melanii (†11), dceru švýcarského páru Michaela (42) a Moniky S. (42), to měl být nejlepší týden v roce. Prožívala ho na turecké riviéře, ale krásné chvíle se proměnily v její poslední. Dívku při skotačení v hotelovém bazénu vsálo vodní čerpadlo.

Rodina z Münchensteinu ve Švýcarsku si vybrala dovolenou v krásném hotelu Doris Aytur na turecké riviéře. Jejich kritéria přesně splňoval. Jedním z nich byl i venkovní bazén, který chtěli pro své děti Melanii a Manuela (10).

Jejich děti čvachtání v bazénu milovaly. Koupaly se půl dne a nevylezly z vody. Rodiče byli dokonce několikrát varováni, aby dětem někdo neskočil na hlavu. Skutečné nebezpečí, ale přišlo odjinud.

Melanie si s bratrem odešli po varování hrát do mělčí části bazénu, určené pro neplavce. Najednou dívku nasálo čerpadlo vody a stáhlo ji pod hladinu. Melanie bojovala ze všech sil, mlátila kolem sebe rukama, druhou nohou se snažila uvolnit, ale marně. Čerpadlo bylo moc silné.

Matka dívce už nepomohla

Čerpadlo se podařilo vypnout až po několika minutách. Na hladinu už ovšem vyplavalo pouze bezvládné tělo. „Dívka měla úplně modrou nohu, její matka jí ihned začala dávat dýchání z úst do úst a pokusila se o resuscitaci. Po několika vteřinách boje o dceřin život ucítila pulz. Melanie otevřela oči a naposledy se podívala na matku. Potom se její hlava bezvládně svěsila a dívka zemřela matce v náručí," vypověděl očitý svědek.

Vyšetřovatelé zjistili, že čerpadlo postrádalo bezpečnostní mřížku. Přes noc po smrti dívky se ještě personál hotelu snažil zamaskovat stopy a ochranu čerpadla namontovat, ale kriminalisty neoklamali. Lidé zodpovědní za nehodu byli zatčeni. To ale Melanii život nevrátí...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

iwetax ( 9. srpna 2011 20:46 )

Fuj, to musela být hnusná smrt.

karbid ( 9. srpna 2011 20:41 )

máš něco proti moravákúm?

Jaroslav Riegr ( 9. srpna 2011 19:58 )

ten Vas prispevek je tak stupidni ze Vas podezrivam ze jste padlej na hlavu ubozaku

limak007 ( 9. srpna 2011 19:09 )

Ignoranti zasraní, takhle tedy ne: "krásné chvíle se proměnili..."

Zobrazit celou diskusi