Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajná nahrávka Jackie Onassis odhalila milence

Autor: INT, shp, mivrk - 
8. srpna 2011
16:17

Nahrávky Jackie Kennedy Onassis (†64) z roku 1963 byly tak tajné, že ona sama nařídila, aby se na veřejnost nedostaly dříve než 50 let po její smrti. Za vraha svého manžela Johna F. Kennedyho (†46) v nich totiž označila dalšího prezidenta USA Lyndona B. Johnsona. Přiznala se i k poměrům, kterými si kompenzovala časté zálety JFK.

Nahrávky ukazují, že Jackie si myslela, že za atentátem na JFK stál tehdejší senátor a guvernér Johnson společně s texaskými magnáty. Kvůli odhalení spiknutí se ale bála pomsty, a tak nechtěla, aby se k nahrávkám někdo dostal.

Věří se, že k předčasnému uvolnění dala souhlas její dcera Caroline (53), aby televize ABC stáhla z vysílání svůj miniseriál o Kennedyových s Katie Holmes v hlavní roli. Právě na této stanici budou nahrávky zveřejněny v novém dokumentu.

Podváděla ho taky, ale chtěla s ním další děti

Mimo spiknutí na nich Jackie odhalila i svoje aférky, kterými si kompenzovala neustálé zálety JFK. V její posteli skončil údajně herec William Holden (†63, Most přes řeku Kwai) a někdejší prezident Fiatu Gianni Agnelli.

Přesto všechno se měl vztah Jackie a JFK několik dnů před jeho smrtí obrátit k lepšímu. Pár prý spolu plánoval další děti!

eccehomo ( 14. září 2011 19:52 )

Proc se otiras o Americany? Co je na tom pro ne typickeho? U nas si manzele nezanaseji? Anebo si politici navzajem nepodrazeji nohy? Typickej Cech!

kukulin ( 8. srpna 2011 21:40 )

Protože některé lidi zajímá víc než nějaká švorcka, kdo zavraždil JFK.

mandat ( 8. srpna 2011 20:30 )

Proc musime tohle vedet?????????????

Zobrazit celou diskusi