Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Naštvaný prodavač chytil zloděje radlicí traktoru

Autor: bali - 
19. července 2011
22:06

Neohrožený Nor Harald Mikkelsen (66) chytil zloděje pár minut poté, co vykradl jeho obchod s potravinami. Nasedl do traktoru a auto i se zlodějem napíchl na radlici. Než přijela na místo policie držel ho radlicí v šachu.

Pan Mikkelsen byl ve středu upozorněn, že na nájezdu u jeho obchodu s potravinami stojí auto, jehož majitel pravděpodobně vykrádá Mikkelsenovu živnost. Šestašedesátiletý Nor neváhal a doběhl na farmu pro traktor, kterým se řítil k obchodu.

Když přijel na místo zloděj zrovna sjížděl z rampy na vozovku. Traktorista Mikkelsen neváhal a okamžitě na auto najel radlicí a nadzvedl ho metr nad zem. Překvapený zloděj vzdal i pokus o útěk. Pouze seděl dál v autě, zapálil si cigaretu a čekal na příjezd policie. „Po celou dobu čekání na policii jsme udržovali oční kontakt,“ dodal pan Mikkelsen k celé akci.

Když dorazila na místo policie, mladík dobrovolně vystoupil z auta a nechal se zatknout. Byl obviněn z krádeže, ale polehčující okolností pro něj je, že se nebránil zatčení.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

e.44 ( 20. července 2011 01:35 )

Snad naštvaný živnostník, nebo naštvaný majitel obchodu. Ten obchod mu evidentně patřil. Jinak je fakt, že byl pohotovej, ale stejně je mi divný, že se ten zloděj nepokusil vzít dráhu. Českej zloděj by to udělal tutově. A asi by taky u nás byl pohotovej majitel obchodu v pěkný rejži, že chudáčkovi zlodějíčkovi poničil auto a omezil jeho svobodu. Vždyť už mu přece od toho zloděje nic nehrozilo, vždyť byl už přece na útěku

ravelli ( 19. července 2011 22:45 )

Tohle je Norsko,v CR by dostal dozivoti ,protoze ublizil zlodejovi,tohle je proste realita po Cesku ,ve vyspelich zemich ,chrani nas majetek stat popripade sami ,ale beze strachu ,ze se vse otoci proti nam ,!!!!!!!!!!!!!!!!

libor123 ( 19. července 2011 22:13 )

A měl mu dát pořádnou nakládačku aby si pamatoval, že nemá krást. Jinak by měl dostat metál za chycení zloděje a veřejnou pochvalu.

Zobrazit celou diskusi