Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Automat na hračky uvěznil lezoucího kloučka (2)

Autor: ana - 
22. července 2011
14:40

Plačící dítě, matka na pokraji nervového kolapsu a překvapení hasiči. Takováto scéna byla k vidění v nákupním centru v Nádražní ulici v Karviné. Chlapeček (2) si tam totiž pro hračku vlezl do automatu na plyšáky. Prolezl otvorem velkým 20 x 20 centimetrů, ale zpátky to už nešlo.

„Matka nechala syna jen chvíli bez dohledu. Během těch pár sekund si chlapeček vlezl dovnitř automatu,“ řekl Blesku Václav Ožana, mluvčí karvinských strážníků. Malý dobrodruh si vzal hračku, ale západka ho už z automatu nepustila. Začal brečet a toho si ihned všimly prodavačky. Sehnaly matku a později zavolaly také strážníky a hlavně hasiče.

Ti opatrně rozbili skleněný kryt a hoch se dostal na svobodu. Majitelka automatu Dita Marková nevěřila vlastním uším, když jí tuto lapálii vedení obchodu volalo. „Zdálo se mi to zpočátku velmi nepravděpodobné. Říkala jsem si, to snad ani není možné. Ale bylo,“ řekla Blesku. Chvilková nepozornost se matce dítěte nevyplatila. Musí zaplatit opravu poškozeného automatu. Hlavně ale, že se klukovi nic nestalo…

anasyi ( 22. července 2011 18:06 )

e.44

anasyi ( 22. července 2011 18:05 )

e.44

anasyi ( 22. července 2011 18:04 )

hlavne ze maminka si svoje dite dokazala zajistit,kdyz nekde malinkou chvilicku cumela do regalu

anasyi ( 22. července 2011 18:03 )

na malou chvilicku spustila z oci kloucka,ale kdyz si i prodavacky vsimli,ze kloucek je uvezneny v automatu,vsichni se museli shanet po mamince

e.44 ( 22. července 2011 17:23 )

Máš pravdu. To bude těžko matka. Tý fotky jsem si nevšimla. Ale s tou shovívavostí bych to nepřeháněla. Já už jsem babička a musím napsat, že při hlídání vnoučka jsem ještě úzkostlivější než jsem byla u svých holek. Právě proto, že vím, že už nejsem tak hbitá a pohotová jako zamlada, a že takový prcek je jako ještěrka, nespustila bych ho z dohledu a dosahu ani na vteřinu.

Zobrazit celou diskusi