Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na čele hrdě nosí tetování: F*ck you!

Jednadvacetiletý mladík se připravil na focení pro policii. Nebyl to zrovna nejšťastnější způsob
Jednadvacetiletý mladík se připravil na focení pro policii. Nebyl to zrovna nejšťastnější způsob  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak - 
14. července 2011
21:11

Nevěřícně zakroutíte hlavou při pohledu na jednadvacetiletého mladíka z kalifornského města Redding. Asi nechtěl často ukazovat prostředníček, tak si jeho význam nechal vytetovat rovnou na čelo.

Zřejmě tušil, že ho jednoho dne zatkne policie, a tak se na svůj den důkladně připravil. Jediným pohledem chtěl policii ukázat, co si o ní myslí. Jeho čelo tedy zdobí dvě dost nevybíravá slůvka: F*ck you (Jděte do prd*le).

Americká policie muže zatkla v pondělí za vloupání, falšování a přijímání ukradených věcí. Též stihl již ve svém nízkém věku porušit podmínku z předcházejícího přestupku. Nyní čeká na rozsudek ve vazbě. Oči pro pláč má však už teď, k tetování na čele přidal ještě slzy pod očima.

jakub-moravec ( 16. července 2011 06:48 )

Bravo! Podařilo se, tak teď mohu psát rusky na ty naše papaláše.

jakub-moravec ( 16. července 2011 06:46 )

Pánové, ono je to tak, sprostá slova napsat mezi sebou,tak to jde,ale když napíšete něco lehkého na nějakého státníka, tak to nejde. Schválně to zase zkusím, Klausi,f***, ale mám dojem že to nepůjde, ale teď mě napadá, Klaus mluví perfekt rusky,byl jako špion u ruské rozvědky, zkusím to napsat rusky, Клауси, ёб твою мать!

sybila ( 15. července 2011 08:10 )

Ten mladej fešák to bude mít v lapáku dělané dominantními spoluvězni do p*dele velmi často, slzy bude při tom ronit opravdové

spoon ( 15. července 2011 06:57 )

říká se: jak lampa!!

marketickahvezdicka ( 15. července 2011 01:57 )

to ze ma vytetovane slzy znamena, ze nekoho zabil a ne ze by byl plakal...

Zobrazit celou diskusi