Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dostal dva šípy do hrudi, když bránil přítelkyni před znásilněním!

Ilustrační foto. Domorodec z Papuy - Nové Guiney zaútočil na Australana, protože mu nechtěl dát svou přítelkyni.
Ilustrační foto. Domorodec z Papuy - Nové Guiney zaútočil na Australana, protože mu nechtěl dát svou přítelkyni.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak - 
3. července 2011
08:12

Matthew Scheurich (28) přijel za svou přítelkyní na Papuu - Novou Guineu. Netušil, že ho návštěva bude málem stát život. Svou milovanou totiž nechtěl dát za manželku domorodci z kmene, který jako antropoložka zkoumala.

Než aby ji viděl znásilněnou, raději by sám umřel. Chybělo pár chvil a málem se tak stalo. Matthew se dostal do potyčky s domorodcem, aby bránil svou přítelkyni. Necivilizovaného muže to tak rozlítilo, že po mladíkovi vystřelil dva šípy a poté ho začal bít do hlavy kamenem. Poté co Matthew omdlel, se musela ubránit ještě žena.Ta odešla ze šarvátky jen s několika škrábanci a kousnutím.

Nakonec se oba vzpamatovali a podařilo se jim utéct do nejbližšího města, kde jim pomohli příslušníci církve. Lékaři podotkli, že Matthewa zachránilo, že šípy nezasáhly žádný životně důležitý orgán. Po několika převozech na kratší vzdálenost se Australan snad brzy vrátí do Melbourne.

anasyi ( 4. července 2011 11:06 )

asi australan chtel volizat tu jeho kost...ja bych se taky nasrala,kdyby mi nekdo lezl do talire

klinge ( 3. července 2011 17:08 )

chtela jsem napsat to same,neverim ze by je domorodci nechali utect jen tak,buh vi jak to bylo,asi si to plesk videl v nejakem filmu

crakazasecrak ( 3. července 2011 10:47 )

crakazasecrak ( 3. července 2011 10:47 )

a dobře jim tak ,nemají tam lézt

e.44 ( 3. července 2011 10:46 )

vážně hodnota tohle nevědět, tak to se mnou flákne Drazí bleskáči, nechtěli byste místo psaní takových blbin dělat něco pořádnýho?, abyste nebyly o den a někdy i víc za novinkama.cz s užitečnýma zprávama např. co že se to nachází v jisté ták zdravé balené vodě, a zajímavýma zprávama např., že si jistá voprsklá černá pokojská, co má za koníčka tahání prachů z pracháčů za "znásilnění" přivydělává prostitucí.

Zobrazit celou diskusi