Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Předškolák (5) postřelil na hřišti kamaráda (4)!

Ilustrační foto. Policie teď vyšetřuje, jak se dostala zbraň do rukou předškoláka
Ilustrační foto. Policie teď vyšetřuje, jak se dostala zbraň do rukou předškoláka  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak - 
2. července 2011
09:28

Teprve pětiletý chlapec postřelil svého kamaráda (4) na dětském hřišti ve státě Maryland v USA. Jakmile lidé z okolních domů zaslechli výstřel, seběhli dolů a chlapce v rámci možností ošetřili. Předškolák (5) prý našel zbraň venku.

Ebony Webb po výstřelu utíkala na hřiště a našla tam postřeleného chlapce. Pětiletý střelec ihned ve strachu utekl domů a zbraň tam schoval. Ebony na nic nehleděla a okamžitě vzala zraněného k sobě, kde mu kulku z těla vytáhla. "Postřelil ho z malé vzdálenosti," řekla Ebony televizi abc. "Když jsem mu vytahovala kulku neplakal. Je to malý voják," dodala.

Chlapec byl v šoku, tak ho položila na pohovku a čekala na příjezd policie. Ta když přijela, našla i střelce, který se třásl hrůzou ve svém dětském pokojíku. Sousedi poté policii vypověděli, že se o něj měla starat jeho 18letá sestra mezitím, co byla jejich matka v práci. Kde ale sestra byla, už nikdo neřekl.

Dee Johnson se policii přihlásil jako strýc hocha se zbraní. Vypověděl, že ji chlapec našel venku. Dítě prý žije jen s matkou a třemi sourozenci a nikdo by domů zbraň nenosil.

Lékaři ošetřili malého chlapce a zranění ho prý na životě neohrožují. Policie teď vyslýchá všechny v okolí, aby se dozvěděli, jak se zbraň dostala do rukou předškoláka.

ladybug ( 2. července 2011 20:46 )

Jo, jo, jo. Nechte Americu napokoji a starejte se o sebe. Jsem četla, v Praze, v Korunní ulici, někdo byl postřelen za bílého dne. Já jsem vyrůstala v tom místě a moji příbuzní tam ještě bydlí. Vinohrady! To byla solidní část města a teď se tam střílí! Mně se zdá, že Češi chtějí mermocí "dohnat" západ, ale vybírají si ty nejhorší aspekty života na zapade.

e.44 ( 2. července 2011 13:48 )

Klid. Tam co se to stalo nemaj ve zvyku s takovou "banalitou", jako je střelné poranění, chodit k doktorovi. Kdyby se k tomu nedostali policajti a nešlo by o dítě, tak by se mu lékařského ošetření nedostalo vůbec.

limak007 ( 2. července 2011 10:51 )

Nemáte černochy se zbraní? (když už nemůže být foto autentické?)

sal0me ( 2. července 2011 10:42 )

To nechápu, proč mu ta ženská doma sama vytahovala kulku. To se snad musí dělat pod dohledem lékaře, ne? Vždyť mohl třeba díky tomuto jejímu zásahu vykrvácet...

limak007 ( 2. července 2011 10:23 )

k stáru jako když najde!

Zobrazit celou diskusi